Agenda, workshops

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Nog geen datum, komt weer in 2020 Open je elfendeur, Workshop

Voor mensen die contact wil maken met elfen. Voor iedereen die ”iets” heeft met elfen. De elfendeur zit in je hart. Een groene elf heeft me dat onlangs laten zien. Via deze deur kun je naar de elfen reizen en boodschappenen van hen ontvangen en misschien wel een cadeau of een uitnodiging om met hen samen te werken, of ze geven je een opdracht. Maar je moet wel dit deurtje zien te vinden en zelf je deur openzetten!

Deze dag gaan we oefeningen doen om ons te verbinden met ons hart, met de natuur en natuurlijk met de elfen. We doen enkele geleide meditaties, werken deels binnen en s/middags gaan we naar de oevers van de oude Maas voor waarnemingsoefeningen en een healing.

Er zijn enorme bewustzijnsvergrotende processen gaande, ook wel ascentieproces genoemd,  en de elfen zijn daar direct mee verbonden. Deze dag hoor je daar meer over. Zo vertelden de elfen me laatst dat kleine elfen nu massaal sterven om heel snel weer te reincarneren als samengesmolten elfen van een flinke maat groter om zo de aarde met haar steeds hogere trilling beter te kunnen helpen. Zéér boeiend allemaal.

In deze workshop gaan we via meditatie en waarnemingsoefeningen contact maken met de elfen, we reizen terug in de tijd en gaan naar de tijd van vóor Atlantis en Lumurie, naar het rijk van Midden Aarde, dat dus echt bestaat, niet alleen in de boeken van Tolkien. We gaan ook in op ieders persoonlijke proces in het al wel of nog niet contact kunnen leggen met de elfen en wat er nog tussen zit bij jou. En dat kan best pittig zijn! Het gaat om jou z(elf) en om je verloren zielendelen die we weer gaan ophalen.

Deze workshop is dus bedoeld voor mensen die verlangen naar (meer) contact met de elfen en/of andere natuurwezens. Voor een ieder die deze wereld kent en er heimwee naar heeft.
Verwacht geen elfendansjes in mooie jurken en ook niet dat ik je een ”recept” ga geven hoe je elfen kunt waarnemen, want dit proces is voor iedereen anders. Deze workshop levert jou wat op als je er onbevangen helemaal in durft te duiken en als je bereid bent heel eerlijk te zijn naar jez(elf)…… welkom!
Ook als je al een keer eerder bent geweest op een workshop communiceren met natuurwezens ben je welkom.

We werken buiten in een besloten perma-cultuur- tuin op wijkboerderij de Schellerhoeve, Schellerpark 101, Zwolle. Dit is ook de boerderij waar mijn ezels wonen. Bij slecht weer kunnen we ook naar binnen.

De prijs van deze workshop is 77 euro. Plek voor minimaal 4 en maximaal 10 mensen. (overleg even als je graag wilt komen en dit bedrag een probleem voor je is omdat je een inkomen hebt op Bijstandsniveau).

Opgave: via margohuggers@gmail.com

 

Klankschalen stemmen en openen

Heb je een of meerdere (oude) klankschalen in huis? Waarschijnlijk kan de klank nog veel mooier worden dan die is.
Margo heeft zelf een hele serie schalen gemaakt. Ze is in staat om met behulp van haar intuitieve vermogens en goed muzikaal gehoor, de historie van de schaal te weten te komen, bijvoorbeeld over de maker en/of de plek en de omstandigheden waarin de schaal gemaakt is. Dat vertelt ook iets over waarom die schaal nou juist bij jou is gekomen. Doordat de oorspronkelijke taak van de schaal bekend wordt en we hem gaan transformeren naar een taak voor nu, gaat de klank van je schaal open en wordt veel mooier en ruimer. Dit is heel spannend en leuk om te doen. Jullie gaan er zelf bij helpen.

Prijs voor deze avond: 10 euro om mee te doen.
15 euro komt daarbij op als je een schaal meebrengt die we gaan stemmen en openen.
Inclusief koffie, thee en zelfgebakken koek.

Opgave of vragen: margohuggers@gmail.com of 0622049540

 

Workshop communiceren met natuurwezens

locatie: Zwolle, smiddags naar het bos in Dalfsen.

tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

kosten: 77 euro, inclusief koffie/thee, vegetarische soep, salade. Zelf brood meenemen.

Er is plek voor 8 personen

Aanleiding voor deze workshop is in september verschenen boek van Margo: De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens.

In deze workshop wordt jouw vermogen tot contact maken en communiceren met de natuurwezens versterkt. We gaan werken aan de hand van hoofdstuk 8 van mijn boek, waarin ik beschrijf wat nodig is om contact te krijgen met natuurwezens.

Programma:

welkom en inleiding

meditatie, uitnodiging van de natuurwezens

waarnemingsoefeningen, schrijfoefening

lunch

naar het bos: stiltewandeling, waarnemingsoefeningen, healing van een plek of voor wezens die we tegenkomen.

Deze workshops kan Margo ook op jouw plek komen geven.