Buitenaardsen

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

 

Disclosure, openbaring

Doordat ik ontdekte dat veel natuurwezens van oorsprong niet van de Aarde komen kwam ik ook in aanraking met buitenaardsen. Zo ben ik zelf een elf die van Andromeda komt. Als je Ziel een deel mens is en een deel een ander wezen, dan noem je dat een hybride-Ziel. Dat ben ik ook. Op dit moment zijn er heel veel mensen op aarde die vanuit alle hoeken van het Universum komen, die van oorsprong dus een andere planeet hebben. We zijn allemaal hier vanwege de belangrijke ontwikkelingen die momenteel plaats hebben hier op aarde.

Velen hebben het over een disclosure die binnenkort zal plaatsvinden, in het Nederlands betekent dat openbaring. Daarmee bedoelt men dat over korte tijd bekend zal worden dat buitenaardsen bestaan en dat ze contact zoeken met mensen op aarde. Die openbaring is allang gaande. Veel mensen beginnen te ontdekken dat ze zelf die buitenaardsen zijn: wezens die oorspronkelijk van een andere planeet zijn en nu geincarneerd in een menselijk jasje op aarde rondlopen. Zij helpen allemaal mee aan de veranderingen die nu gaande zijn om onze planeet naar een hogere trilling te brengen.  

Goedaardig en kwaadaardig

Er zijn heel veel goedwillende buitenaardsen, er zijn ook kwaadaardigen.  Er zijn wezens van het licht en er zijn wezens van het duister. Er zijn wezens die vóór groei zijn, voor de natuur, voor het goede, voor het organische, voor het leven. Dat zijn ook de wezens die geloven dat de schepping heilig is en zij benaderen alle leven met respect en werken samen met de Schepper. Er zijn ook wezens die het tegenovergestelde wensen, die destructie mooi vinden, die vernietigen, die tegen de natuurwetten van de Schepping in gaan. De wereld van het duister is voor mij geen illusie. Ik ben door het duister gereisd om bij mijn licht uit te komen. Door het allerdiepste duister aan te kijken, besef ik veel meer dat ik Eeuwig Licht ben, dat je dualiteit kunt overstijgen en kan daar meer contact mee maken.     

Mijn verhaal

Dit is mijn persoonlijk verhaal over mijn ervaringen met buitenaardsen. Ik ben echt een natuurmens. Ik dacht altijd dat ik niet zoveel had met ET’s, dat voelde van een andere werkelijkheid. Daar kwam in 2022 ineens verandering in. Ik volgde een cursus over multidimensionaal werken. Daar kwam het onderwerp ”abductie”, of te wel ontvoering door buitenaardsen aan de orde. In één klap wist ik dat ik hiermee te maken heb gehad. Toen ik dit echt had geaccepteerd dat het zo was ” ja, ook dit is mijn waarheid” kwamen in stukken herinneringen terug. Deze abducties konden gebeuren omdat ik op plekken terecht kwam waar portalen zijn voor deze energieen en ik me eenzaam, verdrietig en onbegrepen voelde als kind en jong volwassen vrouw. Het was me toen nog niet bekend dat ik een Sterrezaad (starseed) ben.   

Nu ben ik bezig mijn hele verhaal op papier te zetten. Het is niet klaar, het groeit steeds omdat ik vaak herinneringen bij krijg. Wellicht moet het toch een boek worden. Ben je geinteresseerd?  Check eerst even bij jezelf of het de bedoeling is dat jij dit leest, of mijn informatie helpen/helend is voor jou. Je  kunt mijn abductieverhaal hier aanvragen. Stuur dan een mail naar margohuggers@gmail.com (link lukt niet). Voor een donatie ontvang je dan via je mail een 40 pagina’s tellend pdf document. 

Bij abductie gaat het in eerste instantie vaak om stelen van genetisch materiaal. Dat gestolen genetisch materiaal wordt op ruimteschepen door de E.T,s kunstmatig bevrucht en daar kunnen wezens uit ontstaan. Dit noem je hybride kinderen. Dit soort hybrides ontstaan dus zonder toestemming van de mensen waarvan het genetisch materiaal gestolen is. Ik heb zelf geen hybride kinderen. Alle experimenten met mijn eicellen zijn mislukt. Er was een te groot frequentieverschil. 

Daarna kwam ik in een ander en nog duisterder programma terecht. Ik ben door heel de kosmos doorgereisd, echter weer niet vrijwillig. Dit was een reis door een parallelle werkelijkheid van onze aardse realiteit. Het was beslist een zeer heftige traumatische ervaring. Het ontvoeren van mensen en hen misbruiken is een misdaad tegen het leven, het is tegen de Universele Levenswetten in.  Het is een onderdeel van oorlog in het Universum en is niet goed te praten.  We kunnen dit stoppen door de ”oorlog” in onszelf aan te kijken en te helen, door zelf licht te brengen naar je eigen duisternis.

Ik ben er ook tegenaan gelopen dat therapeuten een plafond hebben. Bij mij kwamen zoveel meer herinneringen boven dat hulpverleners er geen weg mee wisten omdat ze het niet herkenden. In engels sprekende landen is veel bekend over abducties en over het geheime ruimteprogramma ”20 years and back”. Ik ben heel goed geholpen door een Amerikaanse therapeute.      

Abductie vond ik heel traumatisch. Het kost echt tijd om dit goed te verwerken. Ik ben er ook nog niet klaar mee. Je kunt pas met het terughalen van je herinneringen beginnen als je er sterk genoeg voor bent en als je al een zodanige hoeveelheid licht in jezelf hebt verworven, dat je het duister kunt doorleven en de ervaring kunt integreren. Ik heb een tijdlijn gemaakt van mijn aardse leven en mijn belevenissen daarnaast in een parallel universum. Dan kom ik tot belangrijke overeenkomsten, bijvoorbeeld ik werkte niet hard genoeg in het paralelle leven en werd tegelijkertijd op aarde ontslagen uit mijn baan, schijnbaar zonder reden.   

Ik heb te maken gehad met de greys, of te wel de grijzen. Dat zijn zeer nare wezens met bedoelingen die niet oké zijn, deze wezens kunnen manipuleren, bijvoorbeeld hun uiterlijk veranderen en ook spelen met je geheugen. Die wil ik niet meer in mijn buurt. Heb je te maken gehad met andere hoogfrequentere wezens, dan is het een heel ander verhaal, sommigen worden opgehaald naar een liefdevolle school ergens in de ruimte. Er is echter groot onderscheidingsvermogen nodig om te ontdekken wat er precies gebeurd is. 

Kijk hier voor mijn verhaal op youtube: ”Mijn ontvoering door buitenaardsen, kruisen van fruitvliegjes, een ufo naar de maan en Antarctica” https://www.youtube.com/watch?v=lKmmBSUtmCM&t=549s

En jij? 

Denk of voel je zelf dat je ook met ontvoering door buitenaardsen te maken hebt gehad? Heb je vage of heldere herinneringen of wil je je tijdlijn construeren?  Neem contact op voor een gesprek! Dat kan bij mij thuis of via videobellen. Maak een afspraak voor een sessie via margohuggers@gmail.com

Boeiende informatie

Ik heb zelf heel veel aan de boeken van Elena Danaan. Zij is een fenomenaal deskundige op het gebied van buitenaardsen.  Elena meldt ook het goede nieuws dat de greys en de reptillians gestopt zijn met het ontvoeren van mensen en dat ze nu ver weg zijn van de aarde. Wel is hun invloed nog merkbaar aanwezig. De Galactische Federatie van Werelden (een groep hele hoge buitenaardsen) heeft ingegrepen.  

Belangrijk korte films van Elena:

https://www.youtube.com/watch?v=cYSHCsW3cwU&t=210s 

https://www.youtube.com/watch?v=M2m0M_SXWEE