Zielinzicht

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

 

Contact met je eigen Ziel

Een kijkje nemen in je eigen Ziel is bijzonder, zeer interessant en levert je nieuwe informatie en inzichten op. En het mooie is, dat je dit zelf doet! Het is een reis door het landschap van je eigen Ziel, door je eigen innerlijk. Je komt in een tijdloze sfeer terecht, waar van alles te beleven en ervaren is. En ik, Margo, ben dan je reisbegeleider. Een zielinzicht-sessie doe je individueel. Vanuit een ontspannen staat van zijn ga jij zelf vertellen. Dit is dus een heel andere manier van werken dan een reading waarbij de reader vertelt over de klant.

Vragen waar je antwoord op kunt krijgen in zo’n sessie zouden kunnen zijn:

 • Wat is mijn missie, mijn taak hier op aarde?
 • Wat is de zin van mijn leven?
 • Waarom ben ik bij deze ouders gekomen?
 • Waarom trek ik met deze mensen op?
 • Klopt dit werk bij mijn Ziel?
 • Wie is mijn Ziel eigenlijk?
 • Hoe ziet het Licht, de Bron eruit? Hoe voelt het daarmee contact te hebben?
 • Welke keuze zal ik maken? (woonplaats, baan, relatie)
 • Heb ik in mijn leven de goede keuzes gemaakt?
 • Waar was ik voor mijn geboorte? En tussen mijn reincarnaties in?
 • In welke dimensies leef ik nog meer? Ik wil daar graag wat van zien en ontdekken.
 • Wat is mijn thuisplaneet? Waar kom ik van oorsprong vandaan?Of waar ga ik heen?
 • Welke helpers, lichtwezens, engelen staan me bij? Wat hebben ze me te melden?
 • Wat heb ik mezelf voorgenomen te leren in dit leven? Welke afspraken heb ik daarover gemaakt?
 • Kan ik een beeld krijgen van God, het Al, de Eeuwigheid?
 • Vul aan met jou persoonlijke vragen, er zijn oneindige mogelijkheden.

Je kunt ook met een open mind en hart en vanuit nieuwsgierigheid een sessie komen doen. Zonder vragen erin duiken kan net zo goed heel veel inzichten en ervaringen opleveren. Het kan ook zo gaan dat je een heleboel vragen hebt van te voren, maar dat je in zo’n vredige tijdloze wijze sfeer terecht komt dat dát het antwoord op al je vragen is.

We kunnen echt overal in het Universum heen gaan, niks is raar, afhankelijk van jou vragen en wensen. We zijn Multidimensionale wezens en bezig onze Goddelijkheid, Licht, Liefde en Levensenergie te ontdekken.

Zo’n sessie is zinvol als jij er, net als ik, van uitgaat dat reincarnatie bestaat, dat we meerdere levens hebben, dat we eeuwige wezens zijn die nu op aarde in een mensenlichaam ervaringen aan het opdoen zijn. Je kunt je eigen wijsheid ervaren als je er vanuit gaat dat je die ervaringen, gevoelens, beelden en herinneringen van je eigen Ziel weer in je huidige bewustzijn kunt laten komen. Je moet ook het gevoel hebben dat je hier aan toe bent.

Hoe gaat een Zielinzicht-sessie?

Van te voren ontvang je een lijstje vragen die je mag beantwoorden en je stelt zelf een lijstje vragen op wat je aan je eigen Ziel wil vragen. Op de dag van de sessie reis je naar Zwolle. Daar bespreken we eerst wat je hebt opgeschreven en de vragen die je hebt opgesteld. Dan start de sessie, je mag heerlijk op een bank liggen. Via een vooraf vastgestelde reisroute ga je op reis en op avontuur in je eigen innerlijk. Daarna volgt een nabespreking. De sessie duurt 2 tot 3 uur. Naderhand krijg je een samenvattting opgestuurd. Als je dat liever wil mag je het zelf opnemen met je telefoon.

Hoe je terecht kunt komen in het ‘life between lives’ of je ’tussenleven’

We zorgen voor een diepe staat van ontspanning, je kunt het ook trance noemen of een lichte vorm van hypnose. Je blijft er zelf volledig bij. Als je gewend bent te mediteren, yoga te doen, wel eens gewerkt hebt met visualisaties, of geleerd hebt op andere manieren te focussen, dan herken je deze diepe ontspanning. In deze staat van zijn gaan we terug naar bepaalde momenten in je huidige leven, een vorig leven en naar waar je was tussen de levens in. Het is ook mogelijk te reizen naar de toekomst en naar paralelle universa. Dit blijkt bij iedereen zo te werken, de filmische ervaring komt als vanzelf. Daarna ervaar je dan ‘in een tijdloze sfeer’ je Ziel. En krijg je helder inzicht in je leven, en vanuit je ziel antwoord op vragen waar je als mens mee rondloopt.

Zo gaat de sessie succesvol:

Je staat er helemaal achter, je voelt innerlijk een ”ja!”, je weet/voelt dat je hier aan toe bent. Je wilt je antwoorden zelf ontdekken. Je vertrouwt je eigen wijze raad en adviezen of je wil dat graag leren. Deuken in je zelfvertrouwen zijn oké, die mogen er ook zijn. Je durft je in het onbekende te storten, je bent avontuurlijk, nieuwsgierig, leergierig. Je gebruikt geen geestverruimde middelen, geen drugs en geen medicijnen die de geest beinvloeden (zoals kalmerende middelen, middelen tegen depressies e.d.) en geen overmatige alcohol. Vraag het even na als zoiets aan de orde is en je twijfelt erover.

Wat levert een Zielinzicht-sessie me op?

Je krijgt meer inzicht in jezelf, je komt dichterbij je gevoel en je hart, je kunt je eigen gedrag, je levenspad, je missie beter begrijpen. Dat geeft rust, inspiratie en kracht dat je op de goede weg bent of energie voor nieuwe mogelijkheden. Je begrijpt beter waarom je samen bent met bepaalde mensen of wezens zoals dieren, engelen, lichtwezens, wezens van andere planeten.

Wat enkelen ervan vonden:

Karin: Het inzicht wat ik in de ziel- inzicht sessie mocht ontvangen, heeft mij een completer mens gemaakt.

Joanne: Ik vond het bijzonder om mee te maken. Van te voren was ik een beetje ‘bang’ voor het teruggaan naar een vorig leven maar dat ging heel gemakkelijk eigenlijk, ik zag de beelden snel voor me.

Nelleke: Margo gaf veiligheid om diep te gaan. Het heeft me meer Inzicht gegeven in wie ik ben. En hoe ik werk. Ik wist het al, ver weg, het geeft rust nu.

Willeke: Ik vond de sessie erg bijzonder. Ik ben me bewuster geworden van tijd/ruimte en dat alles verbonden is. Dat mijn lichaam meer is dan alleen de fysieke cellen wist ik al maar deze sessie was de kers op de taart daarin.

Simone: De zielenreis heeft mij vele prachtige nieuwe inzichten gegeven en heeft ook veel bevestigd van wat ik al wist. Het heeft een diepere laag zichtbaar gemaakt en het heeft nieuwe deuren in mijzelf geopend. Ik kijk er dus met veel plezier op terug.

Oervrouw: De sessie was een warm bad waarin ik me echt gedragen voelde door mijn eigen gidsen en door Lichtwezens. Ik voelde me gelijk om mijn gemak bij jou. Ik heb het ervaren als een diepe innerlijke reis, waarin ik mijn kracht en magie weer helder kon waarnemen. Ik was verrast over de beelden die ik zag en diep ontroerd door de helende energie die ik mocht ontvangen. De inzichten en verrijkende ervaringen van de sessie werken nu nog door en helpen me om mijn ware pad te blijven volgen. 

Deze relatief eenvoudige methode is ontwikkeld door psycholoog Michael Newton (USA) die met ‘De Zielenreis’ en ‘De Zielsbestemming’ bestsellers schreef. Dolores Cannon heeft op een vergelijkbare manbier gewerkt. Ik heb het geleerd van Rob Heiligers en Aafke Douma van “natuurlijk centrum bewustzijn en bloei”

Wil jij ook een zielinzicht-sessie?

Deze sessie kost 200 euro. Een sessie duurt 2 tot 3 uur, soms zelfs langer.

Bel voor vragen of een afspraak met 0622049540 of mail naar margohuggers@gmail.com.