Reading tuinen en landschappen

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Ik ga er van uit dat alles leeft. Elk levend wezen heeft een Ziel. Het Leven is in een vorm gegoten, dat zijn oneindig vele wonderlijk mooie en unieke Levensvormen. Met die levensvormen kan ik spreken. Dat is wat ik doe in een reading in je tuin.  

Welke natuurwezens wonen in mijn tuin? Wat doen ze daar?

Hoe kan ik met hen samenwerken?

Welke boodschappen hebben ze voor mij?

Waarom ben ik op deze plek terechtgekomen? Wat is mijn rol hier?

Heb je nog meer of andere vragen? 

Als je je afvraagt Wat heb ik hier aan, geklets met planten en wezens die onzichtbaar zijn? In deze wereld met grote questies?
Zo’n reading is contact maken met Levensenergie, of anders gezegd, een stukje van het Goddelijke. Als jij contact maakt met deze Grootse Levensenergie, die Eenheid is, maar ook weer oneindig verdeeld is in verschillende vormen, dan maak je ook meer contact met je eigen Levensenergie, of te wel met de Bron.

Ik kom heel graag naar je toe voor een reading van je tuin, landgoed, bos, ecologisch/ biologisch/niet bio- bedrijf, tuincentrum, retraite/cursuscentrum met land eromheen, etc.  En dat mag een enorm landgoed zijn, maar hoeft zeker niet. Ook in kleine stadstuintjes leeft van alles.

https://www.facebook.com/Terranovacenter/videos/352035942348139

In mijn boek kun je meerdere tuinreadingen lezen. Er komen altijd interessante dingen naar boven zoals ontroerende berichten van bomen en huiskabouters met leuke mededelingen. In sommige tuinen zijn elfen aanwezig, in anderen weer waternimfen.

Een tuinreading zegt ook altijd iets over de eigenaar/beheerder van de tuin en over zijn/haar verbinding met de planten en dieren. Soms moeten oude (landgoed)eigenaren de weg worden gewezen omdat ze overleden zijn en nog steeds rondhangen. Soms moet ik ook verbindingen met diepere aardlagen herstellen of verbindingen maken tussen verschillende soorten wezens die onderling geen contact meer hebben. En als iemand een speciale verbinding heeft met een soort boom of plant kan dat komen door ervaringen in vorige levens, dat soort informatie kan ook naar boven komen.

Het gebeurt heel vaak dat de tuineigenaar na mijn bezoek en reading zelf voldoende basis en vertrouwen heeft om door te gaan met communiceren op zijn of haar eigen wijze. Daar ben ik altijd heel blij mee.

Werkwijze

  • Ik reis naar de plek toe.
  • Ik vraag de eigenaren wat zij te vertellen hebben over hun stukje aarde en wat hun vragen zijn.
  • Dan loop ik rond en op verschillende plekken neem ik waar wat er is en schrijf mijn bevindingen op.
  • Ik ga in gesprek met de natuurwezens die daar zijn en die wat willen vertellen.
  • Als het nodig is voer ik healingen uit en herstel ik verbindingen.
  • Daarna vertel ik, of lees ik voor wat ik heb waargenomen en wat ik heb hersteld.
  • Ik maak een schriftelijk verslag en stuur dat op.

Kosten voor een tuin/landschapsreading: 80 euro per uur + vergoeding van reiskosten per OV. Tuin- en landschapsreadingen doe ik alleen met toestemming van de eigenaar of beheerder van het terrein. Meestal duurt een reading voor een kleine tuin 1,5 uur, voor een grote ongeveer 3 uur. Heb je een heel groot land en wil je alles weten? Ja, dan kan een reading in overleg langer duren.  Een uitgetypt verslag met de complete, ongecensureerde boodschappen en gesprekken van de natuurwezens, waarmee ik contact hebt gemaakt kost 25 euro.

Ik doe ook korte readingen vanaf een toegestuurde foto. Dat kost 40 euro en dan krijg je de tekst van het natuurwezen dat ik gesproken heb via de mail.

Voorbeeldstukje uit een tuinreading, augustus 2020

Er leeft hier een grote groep elfen, ze hebben alle kleuren van de regenboog. Ze zijn verbonden met het echtpaar dat hier woont. Deze elfen zijn zeer oud, de Ouden van de aarde. Ze waren hier al voordat er fysieke mensen waren. Het zijn grote zielen van wel 10 meter lang. Jullie waren hier ook eerder als lichtwezens, toen er nog geen mensen waren. Mensen hadden toen minder fysieke dichtheid, dus noem ik hen dan eerder lichtwezens of elfen. Nu zijn jullie hier weer terug. Jullie hebben het land zien zinken. Hand in hand stond jullie te kijken. Alle creatie die jullie hadden opgebouwd viel in duigen. Atlantis lag waar nu de Atlantische oceaan is, maar hier waar nu Nederland is, waren ook eilanden. Er heeft hier ook een tempel gestaan, een mooie groep ronde koepel met rose/oranje/wit licht. Het is alsof je nu in de stilte dat geluid van de tempel nog kunt horen. De elfengroep van toen is blijven leven, ze worden gemiddeld 300-400 jaar oud en geven hun levensenergie door aan hun dochters/zonen. De elfen die hier nu zijn, zijn dus de nazaten van toen, het is dezelfde familie.

Voorbeeld van een gesprek met een natuurwezen: de rozendeva,  november 2018

Rozendeva Beeld: fier, klein van gestalte, heel ijl, zachtroze van kleur, ze zijn met een groepje, er zitten ook oranjeroze deva’s tussen en ook een paar gele, allemaal zachte kleuren. Ze hebben ballerina-achtige jurken aan, maar tot over hun oren, hun gezicht zijn eigenlijk alleen een paar ogen die boven die jurk uitsteken, en daarboven een bos heel fijn lang gekeurd haar met verschillende gekleurde strengen. R. Ik ben niet zo’n prater, ik ben liever stil. Ik ben de stille getuige van liefde. Ik ben overal waar liefde is. Ook overal waar goede manieren zijn, daar ben ik. Ik houd van edele gesprekken, van zoete stilte, ik houd ook van zoet voedsel, van suiker en honing, maar alles wel puur. Ik ben dus ook van de puurheid. Ik wil zeker niet vermengd worden met prut en pulp. Snoei mij goed, want ik ga dood aan verkeerd snoeien. We houden veel van de energie van Engeland, van de welbespraaktheid, de dichters, de tuinen, de netheid van de mensen. Wij houden van…… zo kunnen we nog uren doorgaan is onze manier van communiceren, andere manieren kennen wij niet. Wij zijn daarna weer stil, stille getuigen als fraai decor op de achtergrond zodat jullie je spel kunnen spelen. Bij grofheid treden wij terug, bij lawaai ook. Wij zouden het liefst het hele huis in willen pakken met onze zoetheid en liefde.
M. En jullie doorns? R. Die zijn ter bescherming van onszelf, om onze eigen liefde te behouden hebben wij doorns nodig. We worden anders overdonderd met geweld. Nee, denk niet verkeerd over ons, doorns hebben wij niet om jullie kwaad of pijn te doen, echt puur voor eigen bescherming. En wij deva’s zelf hebben geen doorn, het is alleen onze uiterlijke verschijningsvorm, de plant, die doorns heeft.
M. Zijn bij alle rozenstruiken deva’s aanwezig? R. Nee, als we veel menselijke aandacht en energie krijgen, dan eerder. De wilde rozen in de duinen hebben ook deva’s bij zich, maar dat is een andere familie, die zijn nog wat kleiner. We houden van hen, maar laten hen hun eigen dingen doen. M. Houden jullie van muziek? R. Ja, van subtiele, van de muziek van de wind en de regen. Voor menselijke muziek zijn we vaak te gevoelig, dat is voor ons veel te hard.

Voorbeeld van een gesprek 2: het moswezen, maart 2020

W. Ik ben het moswezen, het wezen van het veenmos. Als dat water niet zuiver was, dan kon ik hier niet zijn namelijk.
M. Hoe kom je hier?
W. Ik ben meegekomen met de berg spul van de tuinmannen om hier de vijver aan te leggen. Ik had het gevoel dat ik hier moest zijn, dus ik ben op het laatste moment in de aanhanger achter de auto gesprongen, zelfs zonder afscheid te nemen van mijn kameraden.
M. Wat doe je hier?
W. Ik help mee aan de zuivering van water en lucht. Wij wezens filteren stoffen uit de lucht en het water. Niet goede, zeg maar zware stoffen eten wij op en transformeren ze in lichte stoffen. En nog meer lichte stoffen trekken we hier naar toe. Dit alles is mijn taak hier op deze plek.
M. Hoe doe je dat? Naar je toe trekken?
W. Ik roep energetisch en maak een trek-kanaal, met andere woorden een soort van magneet, en dan trek ik de stoffen hierheen.
M. Waarom zit je hier?
W. Vanwege de liefde van deze mensen voor hun tuin, deze vijver, de natuurlijke omgeving en plant en dier
M. Wat vind je ervan dat ik je zie en met je praat?
W. Oh, ik houd wel van aandacht en ik vertel graag over mijzelf. Ik zou mijn werk net zo goed blijven doen als niemand ervan weet, als jij er niet bent. Ik houd van mijn werk en van de plek hier.
M. Mis je je kameraden?
W. Ja, soms, maar we kunnen communiceren door de lucht. En soms ben ik even weg, dan ontmoeten we elkaar.
M. Hoe zie je eruit?
W, ha,ha, lacht vrolijk. Als een groene spons met gaten erin. Ik heb zichtbare zintuigen, dat zijn een soort van tentakels waar ik heel goed mee kan voelen en kan communiceren, dan stulpen ze uit en in.