Agenda, workshops

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

De komende tijd zijn er meerdere workshops communiceren met natuurwezens.

5 daagse workshop: communiceren met natuurwezens, 28 mei, 18 juni, 10 juli, 3 september, 1 oktober. In Zwolle en op reis. Meer info? scroll naar beneden.

2 daagse workshop in Kalmhout, Belgie. Op 12 en 13 juni. Belangrijk te weten voor Nederlanders is dat je voor Maximaal 48 uur naar Belgie mag zonder test- ,vax- en meld-verplichting als je met eigen vervoer reist. Nadere info volgt spoedig.

1 dag-workshop op 26 of 27 juni in Zwolle. Voor nadere info helemaal naar beneden doorscrollen. 

5 daagse cursus: Communiceren met natuurwezens

Organisatie 
De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van 10:30 uur tot ongeveer 17:00 uur. De eerste keer is bij mij in Zwolle. Er is plek voor 6 mensen.
4 vrijdagen, één zaterdag, op deze data: 28 mei, 18 juni, 10 juli, 3 september, 1 oktober
Prijs
De prijs voor de cursus is 5 X 77 euro is 385 euro. Je betaalt voorafgaande aan de cursus in één keer. Als je liever in termijnen wil betalen, geef dat dan even aan. Het is wel de bedoeling dat je alle keren komt, dus je betaalt ook altijd het hele bedrag.
NB: vanwege allerlei regels van locaties waar we ons aan in deze tijd moeten houden heeft deze cursus een creatieve opzet gekregen.  Ik voel dat nu het goede moment is en ga dus niet zitten wachten tot een geschikte fysieke plek open gaat. De eerste maal is bij mij thuis, tenzij we plotseling toch terecht kunnen op de boerderij waar mijn ezels wonen. 
Informatie
Velen hebben de wens natuurwezens te zien of er mee te communiceren. Door steeds meer licht en bewustzijn rondom en in ons wordt dat mogelijk. Echter het gaat niet zo maar. In mijn boek ”De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens” heb ik een hoofdstuk gewijd aan wat jou kan helpen om zelf natuurwezens te gaan waarnemen. De hier genoemde punten zijn leidraad voor deze cursus. We zullen ook op pad gaan door het land naar bijzondere plekken om daar waar te nemen en healingen te doen. Waar we heen gaan is nog een verrassing, we laten ons leiden door de wezens. Ik denk nu aan de Oostvaardersplassen, de Lemelerberg.
Achtergrond
Op dit moment is het extreem belangrijk dat je meer verbinding maakt met de natuur en met de levensenergie in jezelf en in alle levende wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Juist doordat dit nu tegengewerkt wordt door een situatie te creeren dat natuur eng en bedreigend is, ontstaat bij velen de innerlijke wens tot meer verbinding en tot verandering van onze omgang met alles wat leeft. De levende natuur verdient bewondering en respect.  Daarom doe ik nu deze cursus. 
Praten MET de wezens in plaats van praten over…. 
Dit wordt een cursus waarbij jou eigen innerlijke waarneming uitgangspunt is, we gaan samen intunen op natuurwezens rondom ons. We gaan zoeken welke wezens jij bij je hebt als helpers en gids, welke wezens je in vorige levens bent geweest. Ik zal vertellen wat ik weet en waarneem en jullie worden uitgenodigd dat ook te doen.  Het wordt echter geen cursus met informatie over diverse wezens, zoals kabouters, elfen, vuurwezens etc, daar zijn al veel boeken over geschreven. Het wordt wel een cursus waarbij je leert hoe je een reading kunt doen van een stuk natuur.
We gaan dus verschillende meditaties en waarnemingsoefeningen doen, leren vragen te stellen en de antwoorden te vertrouwen.  We doen ook healingen voor de aarde en de wezens op bepaalde plekken en healingen voor onszelf.
Ik geef je geen garantie dat je daadwerkelijk kabouters, elfen, draken en zo gaat zien. Dat hangt namelijk ook af van jouw niveau van bewustwording, je levensopdracht, of je kanalen open zijn en of je daar aan toe bent. Even ter geruststelling: met fysieke ogen zie ik zelf geen natuurwezens, ik zie wel af en toe wezens en licht wegflitsen. Ik neem waar met mijn gevoel en innerlijk weten en ”hoor” de antwoorden in mijn hoofd als ik vragen stel aan natuurwezens. Het is een manier van channelen die jij ook kunt leren als je ervoor open staat. 
Voorwaarden om mee te doen:
Je bent geinteresseerd in het zelf leren waarnemen van natuurwezens. Je hebt een natuurlijke verbinding met natuur.  Je hebt een goed ontwikkeld gevoel en je intuitie is scherp. Je bent nieuwsgierig, leergierig en hebt fantasie. Je weet en ervaart dat je een energetisch Wezen bent in een mensenlichaam. Je kunt je eigen energie beheren, je bent in verbinding met Jezelf en je neemt verantwoording voor jezelf. Sabotagemechanismen  hebben we allemaal nog wel, je bent bereid dit aan te kijken, oplossingen te zoeken en er doorheen te gaan. Je bent fexibel, want we gaan op pad door het land en weten nu nog niet waarheen. Je kunt goed wandelen en op de grond zitten. 
Je hecht geen waarde aan de huidige door sommige instanties opgelegde vrijheidsbeperkende maatregelen.  Je gaat ook niet openlijk provoceren. Bijvoorbeeld: vanaf een parkeerplaats of een station lopen we netjes twee-aan twee- het bos in. 
Met mensen die zich opgeven die ik niet ken doe ik van te voren een video-gesprek om te kijken of het matched en om teleurstellingen te voorkomen.

Ik heb er veel zin in! Jij ook?

Geef je dan op: margohuggers@gmail.com of 0622049540.

Nog geen datum, komt weer in 2021 Open je elfendeur, Workshop

Voor mensen die contact wil maken met elfen. Voor iedereen die ”iets” heeft met elfen. De elfendeur zit in je hart. Een groene elf heeft me dat onlangs laten zien. Via deze deur kun je naar de elfen reizen en boodschappenen van hen ontvangen en misschien wel een cadeau of een uitnodiging om met hen samen te werken, of ze geven je een opdracht. Maar je moet wel dit deurtje zien te vinden en zelf je deur openzetten!

Deze dag gaan we oefeningen doen om ons te verbinden met ons hart, met de natuur en natuurlijk met de elfen. We doen enkele geleide meditaties, werken deels binnen en s/middags gaan we naar de oevers van de oude Maas voor waarnemingsoefeningen en een healing.

Er zijn enorme bewustzijnsvergrotende processen gaande, ook wel ascentieproces genoemd,  en de elfen zijn daar direct mee verbonden. Deze dag hoor je daar meer over. Zo vertelden de elfen me laatst dat kleine elfen nu massaal sterven om heel snel weer te reincarneren als samengesmolten elfen van een flinke maat groter om zo de aarde met haar steeds hogere trilling beter te kunnen helpen. Zéér boeiend allemaal.

In deze workshop gaan we via meditatie en waarnemingsoefeningen contact maken met de elfen, we reizen terug in de tijd en gaan naar de tijd van vóor Atlantis en Lumurie, naar het rijk van Midden Aarde, dat dus echt bestaat, niet alleen in de boeken van Tolkien. We gaan ook in op ieders persoonlijke proces in het al wel of nog niet contact kunnen leggen met de elfen en wat er nog tussen zit bij jou. En dat kan best pittig zijn! Het gaat om jou z(elf) en om je verloren zielendelen die we weer gaan ophalen.

Deze workshop is dus bedoeld voor mensen die verlangen naar (meer) contact met de elfen en/of andere natuurwezens. Voor een ieder die deze wereld kent en er heimwee naar heeft.
Verwacht geen elfendansjes in mooie jurken en ook niet dat ik je een ”recept” ga geven hoe je elfen kunt waarnemen, want dit proces is voor iedereen anders. Deze workshop levert jou wat op als je er onbevangen helemaal in durft te duiken en als je bereid bent heel eerlijk te zijn naar jez(elf)…… welkom!
Ook als je al een keer eerder bent geweest op een workshop communiceren met natuurwezens ben je welkom.

We werken buiten in een besloten perma-cultuur- tuin op wijkboerderij de Schellerhoeve, Schellerpark 101, Zwolle. Dit is ook de boerderij waar mijn ezels wonen. Bij slecht weer kunnen we ook naar binnen.

De prijs van deze workshop is 77 euro. Plek voor minimaal 4 en maximaal 10 mensen. (overleg even als je graag wilt komen en dit bedrag een probleem voor je is omdat je een inkomen hebt op Bijstandsniveau).

Opgave: via margohuggers@gmail.com

Klankschalen stemmen en openen

Heb je een of meerdere (oude) klankschalen in huis? Waarschijnlijk kan de klank nog veel mooier worden dan die is.
Margo heeft zelf een hele serie schalen gemaakt. Ze is in staat om met behulp van haar intuitieve vermogens en goed muzikaal gehoor, de historie van de schaal te weten te komen, bijvoorbeeld over de maker en/of de plek en de omstandigheden waarin de schaal gemaakt is. Dat vertelt ook iets over waarom die schaal nou juist bij jou is gekomen. Doordat de oorspronkelijke taak van de schaal bekend wordt en we hem gaan transformeren naar een taak voor nu, gaat de klank van je schaal open en wordt veel mooier en ruimer. Dit is heel spannend en leuk om te doen. Jullie gaan er zelf bij helpen.

Prijs voor deze avond: 10 euro om mee te doen.
15 euro komt daarbij op als je een schaal meebrengt die we gaan stemmen en openen.
Inclusief koffie, thee en zelfgebakken koek.

Opgave of vragen: margohuggers@gmail.com of 0622049540

Workshop communiceren met natuurwezens

locatie: Zwolle, smiddags naar het bos in Dalfsen.

tijd: van 10:00 uur tot 17:00 uur

kosten: 77 euro, inclusief koffie/thee, vegetarische soep, salade. Zelf brood meenemen.

Er is plek voor 8 personen

Aanleiding voor deze workshop is in september 2015 verschenen boek van Margo: De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens.

In deze workshop wordt jouw vermogen tot contact maken en communiceren met de natuurwezens versterkt. We gaan werken aan de hand van hoofdstuk 8 van mijn boek, waarin ik beschrijf wat nodig is om contact te krijgen met natuurwezens.

Programma:

welkom en inleiding

meditatie, uitnodiging van de natuurwezens

waarnemingsoefeningen, schrijfoefening

lunch

naar het bos: stiltewandeling, waarnemingsoefeningen, healing van een plek of voor wezens die we tegenkomen.

Deze workshops kan Margo ook op jouw plek komen geven.