Agenda, workshops

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Wie ben jij? Waar kom je vandaan?

zondag 21 januari 2024 en zaterdag 17 februari 2024, keuze uit twee dagen ( is dus 2 maal dezelfde workshop)
start 11.00 uur, einde 16.00 uur
We gaan op een speelse én tegelijk serieuze manier contact maken met het (natuur)wezen of meerdere wezens die jij zelf bent of bent geweest. Van welke planeet kom jij eigenlijk? Waar woont je Ziel? Waar is je Ziel geboren?
Je kunt ook meerdere planeten als oorsprong hebben. We zijn niet alleen menselijke wezens in een menselijk lichaam, we zijn multidimensionale wezens, starseeds. Delen van onze zielen wonen verspreid in het universum en verspreid in de tijd (bijvoorbeeld Atlantis of Lemurie). Ik weet van mezelf dat ik elfenouders op een elfenplaneet in Andromeda heb, dat delen van mij uit Orion komen, dat ik geleefd heb als kabouter, als vuurwezen, als waternimf. Samen gaan we ontdekken hoe dat bij jou is. Ieder kan een ander helpen hiermee. Ik ben niet diegene die het voor jou allemaal weet hoe het zit. Dit is heel veel om te ontdekken, we doen vandaag een klein stukje van jouw grote puzzeltocht naar Jezelf. We gaan zielsdelen uit het natuurwezensrijk weer terughalen naar je eigen huis, hiermee bedoel ik je eigen lichaam, gevoel en huidig bewustzijn.
En wat heb je hier aan? Hoe meer je weet wie je bent, hoe vrijer je je voelt, hoe meer je jezelf mag en kan zijn. En hoe meer je dan een mooie bijdrage kunt leveren ten goede van het grote geheel. Dat is een innerlijke rijkdom.
Als we een ander niet snappen, zeggen we soms:” jij komt van een andere planeet”. Ik denk dat dit dan ook letterlijk zo is. Door al die diversiteit te leren kennen krijg je meer begrip en bewondering voor ieders levensgang en manier van handelen en denken.
Dit is een binnen-workshop, in mijn energiewerkkamer in mijn huisje in Zwolle met een kleine groep van maximaal 6 mensen.
Prijs 77 euro, opgave via margohuggers@gmail.com

 

 

Communiceren met de natuur en de natuurwezens

Kom je meedoen? Workshop bij ‘t Natuurlijk Huus in Raalte   
zaterdag 2 maart 2024 van 10:30 tot 16:30 uur.
gastvrouw: Agnes van ‘t Natuurlijk Huus
workshopgeefster: Margo
prijs: 95 euro incl. koffie, thee en soep
Er is plek voor 12 deelnemers.
opgave: margohuggers@gmail.com

Op dit moment is het belangrijk dat je meer verbinding maakt met de natuur en met de levensenergie in jezelf en in alle levende wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Juist doordat dit nu tegengewerkt wordt door een situatie te creeren dat natuur eng en bedreigend is, ontstaat bij velen de innerlijke wens tot meer verbinding en tot verandering van onze omgang met alles wat leeft. De levende natuur verdient bewondering en respect. Die tegenwerking zal op de lange duur ook nooit echt gaan lukken, de natuur is altijd krachtiger, bestendiger en wonderlijker.
Praten MET de wezens in plaats van praten over….
Dit wordt een workshop waarbij jouw eigen innerlijke waarneming uitgangspunt is. We gaan samen intunen op de natuurwezens op een mooie natuurlijke plek waar ook een moestuin is waar onze gastvrouw en medewerkers haar ziel en zaligheid in leggen.
Welke boodschappen hebben de plantendeva’s voor ons? Welke wezens treffen we daar nog meer aan?
Door middel van oefeningen, meditaties en speelse werkvormen leer je contact met hen maken. Het wordt een fantastische dag.