Agenda, workshops

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

De komende tijd zijn er meerdere workshops communiceren met natuurwezens.

workshop: communiceren met de natuur en natuurwezens

zaterdag 1 oktober, Dalfsen, 10:30 tot 17:30 uur
zaterdag 22 oktober: feestje met de natuurwezens, 10:30 tot 17:30 uur
vrijdag 11 november: communiceren met eenhoorns en verwanten, Zwolle
opgave: stuur een mail naar margohuggers@gmail.com
Communiceren met de natuuurwezens op de steenkring, 1 oktober 2022
Op zaterdag 1 oktober gaan we naar een bijzondere plek.
Een groepje mensen heeft een aantal jaren geleden voor elkaar gekregen dat ze een natuurdankplaats mochten inrichten op een depot-terrein van een instantie. Het is er prachtig, er hangt een mooie gewijde energie, de sfeer is er magisch, er is een hele grote steenkring gemaakt, je kunt er een heel groot medicijnwiel lopen. Het is bij Dalfsen langs de rivier de Vecht. https://www.facebook.com/mamoervecht/
Op deze mooie en bijzondere plek zijn we een dag te gast, gastvrouw is Charlotte Korbee. We gaan oefenen met het waarnemen van natuur en natuurwezens en natuurlijk gaan we de steencirkel daarin betrekken. We gaan waarnemings-oefeningen en schrijfoefeningen doen, afgewisseld met natuurbelevingsopdrachten, uitwisselen van ervaringen en een healing.
Deze keer gaan we extra aandacht besteden aan het openen van jouw vermogens om te communiceren met de natuur .
Ook als je als een eerder hebt meegedaan met zo’n workshop ben je van harte welkom. We doen nooit twee maal precies hetzelfde, ik tune altijd in op de situatie, op de deelnemers en welke wezens rondom ons heen hangen en iets willen vertellen.
1 oktober van 10.30 tot 16.30 uur.
kosten zijn 77 euro inclusief koffie/thee. Eigen lunch meenemen.
Er is plek voor 12 personen.
opgave via margohuggers@gmail.com
 


Workshop-serie: Communiceren met natuurwezens

Informatie
Velen hebben de wens natuurwezens te zien of er mee te communiceren. Door steeds meer licht en bewustzijn rondom en in ons wordt dat mogelijk. Echter het gaat niet zo maar. In mijn boek ”De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens” heb ik een hoofdstuk gewijd aan wat jou kan helpen om zelf natuurwezens te gaan waarnemen. De hier genoemde punten zijn leidraad voor deze cursus. We zullen ook op pad gaan door het land naar bijzondere plekken om daar waar te nemen en healingen te doen. Waar we heen gaan is nog een verrassing.
De eerste keer op 18 juni zijn we te gast bij de gebiedsdeva van Overijssel, zij woont op de Lemelerberg. In september zijn we in het Vechtdal in Dalfsen geweest op de natuurdankplaats. Op 1 oktober gaan we naar nationaal park de Veluwezoom. 
Achtergrond
Op dit moment is het extreem belangrijk dat je meer verbinding maakt met de natuur en met de levensenergie in jezelf en in alle levende wezens, zichtbaar en onzichtbaar. Juist doordat dit nu tegengewerkt wordt door een situatie te creeren dat natuur eng en bedreigend is, ontstaat bij velen de innerlijke wens tot meer verbinding en tot verandering van onze omgang met alles wat leeft. De levende natuur verdient bewondering en respect.  Daarom doe ik nu deze cursus. 
Praten MET de wezens in plaats van praten over…. 
Dit wordt een cursus waarbij jou eigen innerlijke waarneming uitgangspunt is, we gaan samen intunen op natuurwezens rondom ons. We gaan zoeken welke wezens jij bij je hebt als helpers en gids, welke wezens je in vorige levens bent geweest. Ik zal vertellen wat ik weet en waarneem en jullie worden uitgenodigd dat ook te doen.  Het wordt echter geen cursus met informatie over diverse wezens, zoals kabouters, elfen, vuurwezens etc, daar zijn al veel boeken over geschreven. Het wordt wel een cursus waarbij je leert hoe je een reading kunt doen van een stuk natuur.
We gaan dus verschillende meditaties en waarnemingsoefeningen doen, leren vragen te stellen en de antwoorden te vertrouwen.  We doen ook healingen voor de aarde en de wezens op bepaalde plekken en healingen voor onszelf.
Ik geef je geen garantie dat je daadwerkelijk kabouters, elfen, draken en zo gaat zien. Dat hangt namelijk ook af van jouw niveau van bewustwording, je levensopdracht, of je kanalen open zijn en of je daar aan toe bent. Even ter geruststelling: met fysieke ogen zie ik zelf geen natuurwezens, ik zie wel af en toe wezens en licht wegflitsen. Ik neem waar met mijn gevoel en innerlijk weten en ”hoor” de antwoorden in mijn hoofd als ik vragen stel aan natuurwezens. Het is een manier van channelen die jij ook kunt leren als je ervoor open staat. Er zijn nog veel andere manieren om natuurwezens waar te nemen: de een kan de beweging van de elfen dansen, de volgende hoort hen spreken van binnen, de ander kan hen boetseren of tekenen.  
Voorwaarden om mee te doen:
Je bent geinteresseerd in het zelf leren waarnemen van natuurwezens. Je hebt een natuurlijke verbinding met natuur.  Je hebt een goed ontwikkeld gevoel en je intuitie is scherp. Je bent nieuwsgierig, leergierig en hebt fantasie. Je weet en ervaart dat je een energetisch Wezen bent in een mensenlichaam. Je kunt je eigen energie beheren, je bent in verbinding met Jezelf en je neemt verantwoording voor jezelf. Sabotagemechanismen  hebben we allemaal nog wel, je bent bereid dit aan te kijken, oplossingen te zoeken en er doorheen te gaan. Je bent fexibel, want we gaan op pad door het land en weten pas ongeveer twee weken van te voren waarheen. Je kunt goed wandelen en op de grond zitten., maar we lopen nooit grote afstanden.  
Ik heb er veel zin in! Jij ook?

Geef je dan op: margohuggers@gmail.com of 0622049540.


Eendaagse workshop communiceren met natuurwezens, nog niet gepland

Heb jij een mooie lokatie? Dan kan ik de workshop bij jou komen geven.

tijd: van 10:30 uur tot 17:00 uur

kosten: 77 euro, inclusief koffie/thee,met potluck-lunch

Er is plek voor 12 personen

Aanleiding voor deze workshop is in september 2015 verschenen boek van Margo: De zevende kristalvrouw, communiceren met natuurwezens.

In deze workshop wordt jouw vermogen tot contact maken en communiceren met de natuurwezens versterkt. We gaan werken aan de hand van hoofdstuk 8 van mijn boek, waarin ik beschrijf wat nodig is om contact te krijgen met natuurwezens.

Programma:

welkom en inleiding

meditatie, uitnodiging van de natuurwezens

waarnemingsoefeningen, schrijfoefening

lunch

naar het bos: stiltewandeling, waarnemingsoefeningen, healing van een plek of voor wezens die we tegenkomen.

Geef je op: margohuggers@gmail.com of 0622049540.

Deze workshops kan Margo ook op jouw plek komen geven.


tweedaagse workshop, communiceren met natuurwezens 

Heb je een mooie lokatie? En zou je willen weten welke natuurwezens daar leven? Dan kan ik deze workshop bij jou komen geven

Soms ga ik naar een tuin van een natuurliefhebber toe en doe daar een reading. Dan ontmoet ik de natuurwezens die in die tuin wonen en ga uitzoeken welke boodschappen ze hebben en wat ze te vertellen hebben.  In deze workshop gaan we samen een reading doen van de wezens die in de tuin wonen van onze gastvrouw en in het natuurgebied de Kalmthoutse heide daar vlakbij. In deze workshop wordt jouw vermogen tot contact maken en communiceren met de natuurwezens versterktWe gaan allerlei waarnemingsoefeningen doen, oefenen met automatisch schrift en de kunst leren van het onbevooroordeelt en oordeelloos vragen stellen en naar de antworrden luisteren. Je kunt echt alles vragen wat je wil weten aan een bloem, een steen, een boom en je krijgt antwoord. We gaan leren luisteren naar de stem van de natuur. Daarvoor is het nodig dat we zelf innerlijk stil worden en kinderlijk open. 

Als het nodig is doen we ook een healing voor de tuin en het gebied. We werken met onze intuitie en waarnemingsvermogen dat voor ieder anders kan zijn. De een ziet beelden van natuurwezens, de ander kleuren of schimmen voorbij flitsen, de ander hoort innerlijk, de volgende weet, sommigen kunnen het tekenen, zingen of dansen.  

Prijs van deze workshop is 156 euro. Er is plek voor maximaal 10 mensen. 

Nodige voorkennis/voorbereiding:
– een open en nieuwsgierige instelling
– je kunt je gevoel en intuitie gebruiken
– je durft uit te spreken wat jij voelt en waarneemt
– je beheert je eigen energie, je maakt gebruik van je eigen Bronverbinding
– je staat jezelf toe fouten te maken, imperfect te zijn 

Geef je op: margohuggers@gmail.com of 0622049540.


Nog geen datum, komt weer in 2023 Open je elfendeur, Workshop

Voor mensen die contact wil maken met elfen. Voor iedereen die ”iets” heeft met elfen. De elfendeur zit in je hart. Een groene elf heeft me dat onlangs laten zien. Via deze deur kun je naar de elfen reizen en boodschappenen van hen ontvangen en misschien wel een cadeau of een uitnodiging om met hen samen te werken, of ze geven je een opdracht. Maar je moet wel dit deurtje zien te vinden en zelf je deur openzetten!

Deze dag gaan we oefeningen doen om ons te verbinden met ons hart, met de natuur en natuurlijk met de elfen. We doen enkele geleide meditaties, werken deels binnen en s/middags gaan we naar de oevers van de oude Maas voor waarnemingsoefeningen en een healing.

Er zijn enorme bewustzijnsvergrotende processen gaande, ook wel ascentieproces genoemd,  en de elfen zijn daar direct mee verbonden. Deze dag hoor je daar meer over. Zo vertelden de elfen me laatst dat kleine elfen nu massaal sterven om heel snel weer te reincarneren als samengesmolten elfen van een flinke maat groter om zo de aarde met haar steeds hogere trilling beter te kunnen helpen. Zéér boeiend allemaal.

In deze workshop gaan we via meditatie en waarnemingsoefeningen contact maken met de elfen, we reizen terug in de tijd en gaan naar de tijd van vóor Atlantis en Lumurie, naar het rijk van Midden Aarde, dat dus echt bestaat, niet alleen in de boeken van Tolkien. We gaan ook in op ieders persoonlijke proces in het al wel of nog niet contact kunnen leggen met de elfen en wat er nog tussen zit bij jou. En dat kan best pittig zijn! Het gaat om jou z(elf) en om je verloren zielendelen die we weer gaan ophalen.

Deze workshop is dus bedoeld voor mensen die verlangen naar (meer) contact met de elfen en/of andere natuurwezens. Voor een ieder die deze wereld kent en er heimwee naar heeft.
Verwacht geen elfendansjes in mooie jurken en ook niet dat ik je een ”recept” ga geven hoe je elfen kunt waarnemen, want dit proces is voor iedereen anders. Deze workshop levert jou wat op als je er onbevangen helemaal in durft te duiken en als je bereid bent heel eerlijk te zijn naar jez(elf)…… welkom!
Ook als je al een keer eerder bent geweest op een workshop communiceren met natuurwezens ben je welkom.

We werken buiten in een besloten perma-cultuur- tuin op wijkboerderij de Schellerhoeve, Schellerpark 101, Zwolle. Dit is ook de boerderij waar mijn ezels wonen. Bij slecht weer kunnen we ook naar binnen.

De prijs van deze workshop is 77 euro. Plek voor minimaal 4 en maximaal 10 mensen. (overleg even als je graag wilt komen en dit bedrag een probleem voor je is omdat je een inkomen hebt op Bijstandsniveau).

Opgave: via margohuggers@gmail.com


Klankschalen stemmen en openen

Heb je een of meerdere (oude) klankschalen in huis? Waarschijnlijk kan de klank nog veel mooier worden dan die is.
Margo heeft zelf een hele serie schalen gemaakt. Ze is in staat om met behulp van haar intuitieve vermogens en goed muzikaal gehoor, de historie van de schaal te weten te komen, bijvoorbeeld over de maker en/of de plek en de omstandigheden waarin de schaal gemaakt is. Dat vertelt ook iets over waarom die schaal nou juist bij jou is gekomen. Doordat de oorspronkelijke taak van de schaal bekend wordt en we hem gaan transformeren naar een taak voor nu, gaat de klank van je schaal open en wordt veel mooier en ruimer. Dit is heel spannend en leuk om te doen. Jullie gaan er zelf bij helpen.

Prijs voor deze avond: 10 euro om mee te doen.
15 euro komt daarbij op als je een schaal meebrengt die we gaan stemmen en openen.
Inclusief koffie, thee en zelfgebakken koek.

Opgave of vragen: margohuggers@gmail.com of 0622049540