Elfenworkshop

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Eindelijk weer een elfenworkshop!

zondag 2 september 2018: 10:30 -16:00 uur. in Zwolle

Het duurde even omdat er zulke enorme bewustzijnsvergrotende processen gaande zijn en de elfen daar direct mee verbonden zijn. Deze dag hoor je daar meer over. Zo vertelden de elfen me laatst dat kleine elfen nu massaal sterven om heel snel weer te reincarneren als samengesmolten elfen van een flinke maat groter om zo de aarde met haar steeds hogere trilling beter te kunnen helpen. Zéér boeiend allemaal.
In deze workshop gaan we via meditatie en waarnemingsoefeningen contact maken met de elfen, we reizen terug in de tijd en gaan naar de tijd van vóor Atlantis en Lumurie, naar het rijk van Midden Aarde, dat dus echt bestaat, niet alleen in de boeken van Tolkien. We gaan ook in op ieders persoonlijke proces in het al wel of nog niet contact kunnen leggen met de elfen en wat er nog tussen zit bij jou. En dat kan best pittig zijn! Het gaat om jou z(elf) en om je verloren zielendelen die we weer gaan ophalen.

Deze workshop is dus bedoeld voor mensen die verlangen naar (meer) contact met de elfen en/of andere natuurwezens. Voor een ieder die deze wereld kent en er heimwee naar heeft.
Verwacht geen elfendansjes in mooie jurken en ook niet dat ik je een ”recept” ga geven hoe je elfen kunt waarnemen, want dit proces is voor iedereen anders. Deze workshop levert jou wat op als je er onbevangen helemaal in durft te duiken en als je bereid bent heel eerlijk te zijn naar jez(elf)…… welkom!
Ook als je al een keer eerder bent geweest op een workshop communiceren met natuurwezens ben je welkom.

We werken buiten in een besloten perma-cultuur- tuin op wijkboerderij de Schellerhoeve, Schellerpark 101, Zwolle. Dit is ook de boerderij waar mijn ezels wonen. Bij slecht weer kunnen we ook naar binnen.

Het kost 75 euro, (overleg even als je graag wilt komen en dit bedrag een probleem voor je is omdat je een inkomen hebt op Bijstandsniveau). Inclusief soep en salade, thee, koffie, koekjes, maar brood zelf meenemen.

Plek voor maximaal 8 personen. Opgeven bij margohuggers@gmail.com of 0622049540

https://www.facebook.com/dezevendekristalvrouw/?ref=bookmarks