• 0622049540
  • margohuggers@gmail.com

Reading van tuinen en landschappen

Een elf in je tuin? 

Of een kabouter? of misschien wel een hele familie?

En wat doen ze daar?

Welke natuurwezens wonen in mijn tuin? 

Hoe kan ik met hen samenwerken?

Welke boodschappen hebben ze voor mij?

Heb je nog meer of andere vragen? 

 

Ik kom heel graag voor een reading van je tuin. En dat mag een enorm landgoed zijn, maar hoeft zeker niet. Ook in kleine stadstuintjes leeft van alles.

Hier is een voorbeeld: reading in de tuin van Jet: tuinjet3.pdf. In mijn boek kun je meerdere tuinreadingen lezen. Er komen altijd interessante dingen naar boven zoals ontroerende berichten van bomen en huiskabouters met leuke mededelingen. In sommige tuinen zijn elfen aanwezig, in anderen weer waternimfen. Een tuinreading zegt ook altijd iets over de eigenaar/beheerder van de tuin en over zijn/haar verbinding met de planten en dieren. Soms moeten oude (landgoed)eigenaren de weg worden gewezen omdat ze overleden zijn en nog steeds rondhangen. Soms moet ik ook verbindingen met diepere aardlagen herstellen of verbindingen maken tussen verschillende soorten wezens die onderling geen contact meer hebben. En als iemand een speciale verbinding heeft met een soort boom of plant kan dat komen door ervaringen in vorige levens, dat soort informatie kan ook naar boven komen.

 

Werkwijze:

  • Ik reis naar de plek toe.
  • Ik vraag de eigenaren wat zij te vertellen hebben over hun stukje aarde en wat hun vragen zijn.
  • Dan loop ik rond en op verschillende plekken neem ik waar wat er is en schrijf mijn bevindingen op.
  • Ik ga in gesprek met de natuurwezens die daar zijn en die wat willen vertellen.
  • Als het nodig is voer ik healingen uit en herstel ik verbindingen.
  • Daarna vertel ik, of lees ik voor wat ik heb waargenomen en wat ik heb hersteld.
  • Ik maak een schriftelijk verslag en stuur dat op.

Kosten voor een tuin/landschapsreading: 80 euro per uur. Tuin- en landschapsreadingen doe ik alleen met toestemming van de eigenaar of beheerder van het terrein. Het lukt mij meestal niet om langer dan 2 uur achter elkaar op deze manier informatie naar boven te krijgen, dus als we beiden het gevoel hebben dat er nog meer moet gebeuren, dan kom ik graag nog eens terug.