Goud

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Goud

”Om jezelf te bevrijden als goudslaaf ( uit de matrix) , moet je het goud in jezelf vrijmaken”

Dit zei een goudwezen tegen me op 22-11-2020

En ik zie de aarde met helemaal daarom heen een donker ringvormig schild. Er beginnen gaten in het schild te vallen, steeds meer en er komt gouden licht doorheen.

Gesprek met de goudwezens:

G.: Wij komen van Alcyone, daar leven en wonen wij. We stralen voortdurend gouddeeltjes uit. Die sturen wij het universum in. Doordat de Goudkoning en de Goudkoningin elkaar aantrekken en zij tweeén voortdurend in extase verkeren scheppen ze de hele tijd door nieuwe gouden lichtdeeltjes. Die gouden lichtdeeltjes zijn Levensecht, die bevatten echt Goddelijk Leven. Dat hebben we van de Creator gekregen omdat we zeer hoog geevolueerde wezens zijn. Om in deze voortdurende extatische toestand te zijn moet je volkomen vrij zijn van duister, zo vrij dat je het niet meer kent, spatzuiver dus, in volkomen eenheid.

Die lichtgouden deeltjes raken nu het leven aan op jullie planeet, steeds meer en meer. Wij zijn het die steeds meer licht naar de aarde brengen, nu ook naar overige planeten. Wij stralen alle kanten uit, een groot deel van het universum door. Die levende deeltjes van ons verhogen de trillingen van wie ons oppikt, bijvoorbeeld als je geniet van een mooie zonsondergang. Pik je ons niet op, dan ketsen we gewoon terug en vliegen door.

M. Voelde ik daarom zonder te weten waarom, ondanks alle omstandigheden, zoveel vreugde?

G. Ja, wij zijn al een tijdje bij jou, en bij heel veel anderen, maar jullie hebben het niet altijd door. Aangeraakt door goud is aangeraakt door liefde. Liefde voor alles en iederen in het universum, inclusief jezelf.

M. Mooi. Mag ik jullie wat vragen? Waren jullie lange tijd weg?

G. Dat klopt. Dat heeft te maken met de frequentie op aarde. Doordat nare wezens hier de dienst gingen uitmaken daalde de frequentie op aarde en dan kunnen wij niet zijn, dat had je al van onze kinderen gehoord (zie fragment van 2015 uit mijn boek ”de zevende kristalvrouw” hieronder).

M. Wat kunnen wij met jullie energie doen?

G. Door je heen laten stromen en verankeren. Ontvangen. Dit is de energie van de Nieuwe Tijd.

Wij gaan op- en neer met de 13.000 jaren cycli. In Lemurie waren wij met vele goudwezens op aarde, in Atlantis ook nog. Vanaf het einde van Atlantis trokken we ons terug, nu komen we weer.

M. Waar waren jullie in de tussentijd?

G. In de baarmoeder van Moeder God, de Godin.

Wij hebben niks te maken met de hoeveelheid stoffelijk goud, ook niet met het feit dat sommigen nare dingen doen met goud. Wij horen wel bij dat metaal, maar hoeveelheden doen er niet toe. Je kunt veel uiterlijk goud bezitten en ons niet kennen. Je kunt qua bezittingen een arme bedelaar zijn en ons wel kennen. Wij werken samen met de elfen om ons licht naar de aarde te brengen. Als je goed kijkt, dan zie je het ook lichter en mooier en rijker worden. Wij hebben ontvangers nodig en dat zijn onder andere de elfen. En let op: in het komende gouden tijdperk krijgen de slakken gouden huisjes, de kevers gouden schilden en vele mensen goud in hun aura. En jullie zullen de vastzittende goudstaven uit de bunkers bevrijden en de rijkdom verdelen. Het goud komt los van jullie munten. Wij gaan ook kristallen doorschijnen. Ons licht is zeer helend. Bijvoorbeeld tumoren kunnen in een split second verschrompelen met gouden licht, die technieken gaan jullie ontdekken. Gebouwen met goud zijn nu indrukwekkend, maar jullie vinden het vaak wat protserig. Straks geven gouden gebouwen een compleet ander gevoel, één en al warme liefde en vrede. Voel je nu de gloed door jezelf heen? Ja! Dat is de ontvangst van innerlijke gouddeeltjes.

M. Dank je wel, heel veel dank!

uit mijn boek (2015)

Ineens zie ik bij de tent waar we bezig zijn met het smeden van klankschalen een klein nieuw wezentje. Ik herken hem als goudwezen. Hij heeft een goudkleur in zijn aura, niet een klein beetje, maar hij straalt totaal goud uit. Hij zegt dat ie niet verwacht had dat ie gespot zou worden. De energie op aarde is nog slechts op enkele plekken sterk genoeg dat ik hier kan zijn. Later komen we met velen. Alles waar ik als goudwezen in de buurt ben, gaat naar een hogere trilling. Ik wil bestaan, gezien worden en groeien naar mijn ware grootte. Waar liefde en lichtheid is voelen de goudwezens zich welkom. Door hun aanwezigheid versterken zij daar de liefde en de lichtheid.

Margo Huggers, uitgetypt 18-12-2020

5 Responses

 1. Guido schreef:

  Allemachtig prachtig; allemachtig prachtig.. DANK voor het delen Margo!
  Een gouden hart kun je voelen, merk ik.. ;-))

 2. Helena schreef:

  Wat een prachtige krachtige en stralende energie brengt deze buiten gewone boodschap die je aan ons door mag geven, perfecte timing, heel veel dabk Margot!

 3. Rosie schreef:

  Lieve Margot,
  ik heb je vanochtend eerst pas ontdekt, alles wat ik lees van jouw tijdens mijn ochtend koffie , brengt mij tot grote ontroering, ik geloof dat wat jij schrijft en beleeft , dat is , wat we nodig hebben , wat ík nodig heb . Álles klopt voor mij, ik voel het als een diepe prettige trilling en ontroering. Dank je wel . 🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *