Waternimfen in een Bosnische Piramide

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Waternimfen in een Bosnische Piramide

Charlotte Korbee is geïnteresseerd in ‘krachtplaatsen’ en bewustzijnsontwikkeling.  Ze heeft een groot hart voor water, rivieren en bronnen. Zingt uit dank met haar Natuurkoor regelmatig aan de Vecht. Enkele malen per jaar reist ze naar de Bosnische Piramides die in 2005 door Dr. Semir Osmanagic zijn ontdekt  https://www.ninefornews.nl/door-wie-zijn-de-mysterieuze-bosnische-piramides-gebouwd/ . Ze helpt daar mee met het doen van opgravingen, wat met internationale groepen mensen gedaan wordt. En ze doet onderzoek naar het water en de energie daar. Het water uit diverse bronnen en rivieren in de vallei en uit de tunnels onder de vallei bij de piramides blijkt ongelooflijk vitaal te zijn!

Tijdens haar verblijf en werkzaamheden in één van de tunnels viel het Charlotte op dat er heel veel orbs te zien waren. Het intrigeerde haar en ze maakte er foto’s en video’s van. Thuisgekomen vroeg ze aan wateronderzoeker Frank Silvis, https://vortexvitalis.nl/om de vitaliteit van het water te meten. De Boviswaarde (maat voor de vitaliteit) was extreem hoog, veel hoger dan enkele bekende geneeskrachtige bronnen zoals in Lourdes.  Ze vroeg ook aan Frank of hij een idee had wat één grote transparante orb voor wezen was, want ze had sterk het vermoeden dat het niet zomaar een lichtbolletje was. Frank stuurde Charlotte naar mij door en, alhoewel ik daar toen nog geen ervaring mee had, deed ik een poging contact te maken met het wezen door een reading vanaf de foto. Dat resulteerde in een hele conversatie met zeer interessante informatie. Het waterwezen wilde in 2014 nog niet bekend worden, zijn informatie was nog niet voor de buitenwereld bestemd, liet hij me weten. Zijn naam is Cleopater.

Veel mensen denken bij waternimfen aan vrouwelijke wezens. Hier hadden we te maken met een mannelijke waternimf. Tot voor dit gesprek had ik zelf ook nog nooit contact gehad met een mannelijke nimf, alleen met vrouwelijke. Enkele vrouwelijke waternimfen hadden me gevraagd of ik kon helpen de mannelijke nimfen die zich ooit lang geleden waren gaan verschuilen terug te vinden. Ik had de vraag ‘het universum in gestuurd’ hoe dat zat en of ik contact zou kunnen krijgen met mannen-nimfen. En ja, ongeveer een half jaar later, kwam Charlotte met die foto, zonder dat ze van mijn vraag wist. Waternimfen zijn zeer ijle wezens, ze zijn ijler dan kabouters, deva’s en elfen. Door hun ijlheid is contact krijgen wat lastiger, het vraagt van de waarnemer om ook ”ijl” te zijn.

Af en toe sinds de reading heb ik contact gezocht met de waternimf uit Bosnië, -ik weet het niet meer precies wanneer- maar een tijdje terug liet hij me weten, dat deze informatie nu wel naar buiten mag. Toen heb ik Charlotte ook even gebeld om haar dat te vertellen. Waterwezens zijn zeer gevoelige wezens en stellen zorgvuldige en zuivere communicatie erg op prijs, het is zelfs voorwaarde voor hen om te kunnen bestaan. Dat is goed te begrijpen als je denkt aan een grote hoeveelheid fysiek zuiver water dat met één druppel inkt troebel wordt.

Over enkele dagen reis ik met Charlotte, Frank en nog een klein groepje mensen voor een weekend zelf af naar de piramides in Bosnië. Ik ben reuze benieuwd wat we daar gaan aantreffen en of ik Cleopater persoonlijk ga ontmoeten. Hij laat me nu wel weten dat we welkom zijn namens zijn hele familie. Toffe gastheer!

Hier volgt de reading van 4 jaar geleden:

Gesprek met de mannelijke waternimf Cleopater.

M. Hallo Cleopater, ik ben Margo. Mag ik met je communiceren?

C. Beeld: Cleopater lijkt in slaap, hij wordt langzaam wakker en wrijft de slaap uit zijn ogen. Hij moet even wennen aan het feit dat ik zijn leven binnendring om met hem te praten.

M. Je staat op de foto van Charlotte die ze genomen heeft in de piramides in Bosnië. Waarom wil je jezelf aan haar laten zien?

C. Om haar te laten weten dat ik hier ben, samen met andere wezens. Wij zijn de beheerders van het water in de piramiden. Wij zijn heel oud en leven al heel lang hier. We hebben ons hier teruggetrokken. Als familie van waterwezens ervaren wij dat we er van de mensheid eigenlijk niet mogen zijn. Nu is de tijd gekomen dat we terug mogen komen, maar nog heel voorzichtig.

M. Dus jullie zijn met een hele familie nimfen?

C. Ja, ik ben zeg maar de pater familias, ik heb ook een vrouw, ik heb kinderen, we zijn een familie net als bij mensen.

M. Kom jij ook op mijn oproep weer contact te hebben met mannennimfen?

C. Ja, wij zijn één van de weinige nog complete nimfenfamilies. We moeten noodgedwongen leven onder de aarde omdat de tijd nog niet rijp is dat wij volledig tevoorschijn komen. Deze piramide is onze schuilplaats.

M. En jullie zorgen ervoor dat het water heel zuiver is?

C. Klopt, als we ons weer gaan verspreiden over de wereld dan wordt op meer plaatsen het water weer beter. Dit water hier in de piramides is zoals het van nature overal zou kunnen zijn.

M. Dank je dat je dit vertelt, mooi!

Mogen we deze informatie naar buiten brengen?

C. Nee, wij willen in het geheim blijven werken. Slechts enkelen die ons serieus nemen mogen van ons weten.

M. Waarom verscheen je aan Charlotte?

C. Omdat zij nieuwsgierig is en omdat zij ooit, heel lang geleden, deel uitmaakte van onze familie. Ze is nu een mens, toen was ze ook een waternimf.

M. Man of vrouw?

C. Een mannennimf.

M. Maar mannennimfen waren weg, nu verschijn je wel, dat snap ik niet helemaal, leg je dit uit?

C. Klopt ja, het doet me verdriet dat mensen denken dat nimfen alleen vrouw zijn, wij mannennimf zijn heel belangrijk. Zonder ons sterven de vrouwen uit. Wij ondersteunen de vrouwen, zoals een stier in een kudde koeien.

M. Hoe planten jullie voort?

C. Man- en vrouwnimf maken samen één energie. Dan splitsen de kinderen af. De man en vrouw bepalen samen of de kinderen jongen of meisje worden. Er worden altijd meerdere kinderen tegelijk geboren.

M. Komen jullie wel eens buiten?

C. Ja, in de nacht gaan wij naar de rivier. We houden van de maan, dus we gaan vooral met volle maan naar buiten. We kunnen gewoon door de muren heen en weer.

M. Wat is jullie werk?

C. We zorgen dus voor het water hier. Wij zijn het die die hoge potentie veroorzaken. Dat doen we met onze gedachten en door onze bewegingen met ons lichaam en onze handen.

M. Met hoeveel zijn jullie?

C. Wel meer dan honderd nimfen, allemaal kinderen, neefjes, nichtjes, één grote familie.

M. Hebben jullie iets nodig van ons? En wat?

C. Geheimhouding, rust stilte. We vinden het wel fijn dat je contact zoekt.

M. Ik was ooit waternimf van de Nijl in Egypte.

C. Ja, we weten dat we families hebben in andere regio’s over de hele wereld.

M. Zit je familie bij alle grote heilige plaatsen?

C. Ja, wij zijn een speciaal soort waternimf. Nimfen die heilige plaatsen bewaken. We hebben op afstand contact met elkaar, maar niet vaak. In jullie tijdsbeleving eens in de 1000 jaar of zo.

M. Hoe oud ben jij?

C. Ik ben eigenlijk eeuwig. Ik ben permanent aanwezig hier in de piramide. Als mijn onstoffelijk lichaam op is, dan sterft dat, maar dan gaat mijn geest meteen over in mijn zoon.

M. Boeiend, dus je gaat tussendoor niet naar de plek die wij hemel noemen?

C. Nee, ik blijf permanent op aarde.

M. Heb je wel verbinding met buiten de aarde?

C. Ja, met de maan dus.

M. En met planeten waar nimfen wonen en waar jullie van oorsprong vandaan komen, toen de aarde nog niet bestond, jullie thuisplaneet?

C. Nee, maar kan dat?

M. Ja, die verbinding kunnen we herstellen. Wil je dat?

C. Ja, dat moet je dan samen met deze dame doen. Oké.

M. Heb je nog ander nieuws?

C. Nee, nu niet, ga eerst maar voorlezen.

M. Oké, bedankt voor je aanwezigheid en dit gesprek.

In de tuin verbinden we ons met het middelpunt van de aarde en ieder met onze thuisplaneet in de kosmos. Dan vraag ik om een beeld van de thuisplaneet van de waternimfen uit Bosnië. Ergens heel ver weg aan de rand van de kosmos, als er al een rand bestaat, ligt een groep planeten. De thuisplaneet van de waternimfen ligt tussen de thuisplaneten van waterdieren zoals dolfijnen en walvissen. Op de thuisplaneet van de waternimfen is de energie heel sereen, helder en stil. De waternimfen begroeten Cleopater en heten hem welkom thuis (blijkbaar is hij dus heel snel even daarheen gereisd). Een nimf van de planeet overhandigt Cleopater een lichtblauwe (gletsjerblauwe kleur) kristal. Die mag hij meenemen naar de aarde. De nimfen op de planeet vragen hem om die steen mee te nemen naar de eerstvolgende waternimfenvergadering van alle heilige plaatsen op aarde. Zo wordt er een helder watergrid gecreëerd over de hele aarde.

datum reading, 5 december 2014, Margo Huggers

Delen mag, graag zelfs, maar alleen als gehele blog.  

One Response

  1. Marlies Tjallingii schreef:

    Dank je wel Margot voor deze reading die ik nu pas lees.
    Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *