Lichtbericht van de elfen

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Lichtbericht van de elfen

Ruim een jaar geleden liep ik met mijn ezel Ravel in Duitsland langs de krachtplaats met de naam ”Die Externsteine” Ik moest er heen.

Daar aangekomen zat ik een aantal uren voor de enorme rotsen en deed niet zoveel, beetje rondkijken, wat zitten, mediteren en Ravel deed hetzelfde: snoepen van het gras, eten, relaxen.

Ik voelde wel dat ik met mijn gedachten en intenties bij de vijfde rots van links naar beneden moest afdalen, dat ik een zeer lichte zaal kwam en dat daar iets belangrijks gebeurde: een soort van lichtinitiatie.

Zie ook mijn bericht van 17 augustus van vorig jaar: https://boshyacint.nl/elfenpaleis-bij-die-externsteine/

Een paar maanden later kwam ik bij medium Judith Moore (super bedankt, Judith) en zij vertelde me dat ik bij een bijeenkomst was geweest van verschillende soorten elfen en dat ik een Boek in mijn handen kreeg met daarin de gehele geschiedenis en toekomst van de elfen beschreven. Het ontroerde me zeer deze reading en ik besefte dat ik niet zomaar ezeltrektochten maak, maar echt op missie ben.

Met Ravel bij die Externsteine

En tijden later, een paar maanden terug besefte ik plotseling, het kwam echt als uit de lucht vallen, dat als ik dat Boek gekregen had, dat ik het ook zou willen lezen. Het lukte me niet meteen, maar het verlangen was groot en was geboren.

En toen ineens, direct na sessie 4 ”Activite the lightbody” van Darius Meibodi (thank you, very much, Darius) kon ik de elfenlicht-taal een beetje lezen. Ja, slechts een flinter, dit is nog maar het begin…………..en ik blijf ook nog gewoon Margo met mijn dagelijkse dingen, zoals ezelstrontscheppen en zo.

8 december 2019

Er staat een hele mooie lichtgevende witte elf voor me. En ze vraagt of ze mag samensmelten met mij. ”Ik ben jou”, zegt ze. “Ik ben eeuwenoud, ik ben de oudste versie van je Ziel, je oorspronkelijke Zijn, je puurheid, je verlangen. Nu is er voldoende licht in je om mij te dragen, om mij uit te dragen, te leven. Ik ben van zeer verfijnde energie, ik leef in de Hogere ijle dimensies, de dimensies achter de mist. Je zult meer licht ervaren met mij in jou, meer vreugde, meer liefde, meer harmonie, meer synchroniciteit, je zult subtiele muziek horen, kleuren zien, sferen voelen. Ja, je hebt het Boek van de Elfen in je handen, je voelt hoe mooi dat is. Ik ga je helpen het te lezen, aanvaard je deze gift? ”

En ik zie het boek voor me: het is een lichtgevend Boek, met Gouden en Zilveren letters, met sierlijke krullen geschreven, geheel met de hand gemaakt, een kaft met subtiel borduurwerk, ragfijn, het lijkt van glas, het zijn stoffen die ik niet herken van de aarde, fijnere kleuren en alles geeft licht.

”Het is een gift van liefde, je hebt het verdiend, je bent er aan toe, vanwege je alsmaar voortdurende vertrouwen in ons, tegen de menselijke gedachten en woorden in, tegen de hardheid van de wereld in, tegen de verwaarlozing van ons in. Jij gelooft niet…, je Kent ons, daarvoor onze grote dank, namens mij en mijn zusters. Het klopt ook dat je voelde dat de mannelijke elfen nog meer vergeten zijn, ook zij hebben het verlangen terug te komen. Zij zijn de bouwers van lichttempels onder en op de aarde, van grote ondergrondse elfenkathedralen, zoals waar jij was bij die Externsteine. De aarde is nu nog te dicht, als mannen dichter bij hun gevoel komen gaat dat ook veranderen. Mannen-elfen zijn goede smeden, zij maken hele goede mooie sieraden, dat is beter dan wapens. En onder de Elfen heb je ook volken die noch man, noch vrouw zijn, of allebei tegelijk.

Het klopt wat je zag dat wij met fakkels onder de aarde in tunnels lopen om licht te activeren. Wij lopen zingend. Je gaat huilen als je dat hoort, zo mooi. Wij verbinden de lichtsteden.

Onder jullie voeten gaat het zo licht worden, dat jullie niets anders kunnen, dan lichtvoetig worden.

Lees ons Boek in stukjes, je gaat je alles herinneren. ”

M. En met wie spreek ik nu eigenlijk?

E. El Elihihija. Ik ben met mijn zus Maghandraha en mijn broer Jiglidreija en mijn dochter Susjeekrisajaha.

Gezegend zijt gij, mensenkind van de aarde, met een droom van de andere wereld in je, met een verlangen naar magie. Wij zijn één, voel je niet alleen. Menselijk gezien ben je een behoorlijke tijd alleen, anders kun je ons niet horen en niet ontvangen. Dat gaat veranderen, vertrouw. En geniet van de zon, de natuur, de dieren én de mensen. ”

Margo Huggers, 11-12-2019 Delen mag, maar alleen als gehele blog.

 

8 Responses

 1. Guido schreef:

  Prachtig Margo. Het raakt me diep. Je ‘beloning is ook niet ‘zomaar’ wat.Zuinig op hun energie als ze zijn.. Ben benieuwd naar je ervaringen. Liefs!

 2. Helena schreef:

  Mooi dat dit Boek jou weer heeft gevonden

 3. Pieter schreef:

  Mooi Margo, altijd trouw gebleven aan wat je zag, hoorde en voelde. Respect , een liefdevolle groet Pieter

 4. Jeroen van der Kleij schreef:

  Als ik de ervaringen op jouw site lees dan kan ik alleen maar huilen, niet van verdriet of pijn, maar van diepe vreugde en herkenning. Het denken stopt. Herkenning. We herkennen elkaar weer vanuit onze diepe kern, van hart tot hart, los van de vorm.
  Dank je wel Margo, dat je het zo mooi kunt verwoorden.
  Liefs, Jeroen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *