Elfenboodschap

Elfenboodschap

Hieronder volgt een boodschap van de Elfenkoningin van Europa. Zoals je ziet is dit een boodschap van een jaar geleden. En zoals je ziet, moet ik soms midden in de nacht teksten neerschrijven omdat ik dan ineens bezoek heb.

Er gebeurde een aantal dingen waarom ik het nog niet eerder gepubliceerd heb. Ik moest zelf eerst moed verzamelen en ook uitzoeken of zulke teksten nu alleen voor mij bedoeld zijn of voor een ieder die het onder ogen krijgt. Ik had het al wel gedeeld met een beperkte groep mensen op een bijeenkomst waar we met een groepje contact legden met de elfen. En dat leverde voor mij een belangrijke en leerzame les op. Want als iemand anders iets doet met een door mij doorgekregen boodschap – en met dat ”iets” bedoel ik lezen, doorvertellen, er een gevoel of een mening over hebben, in de prullenbak gooien, of bedenk maar verder……- dan verandert de energie, want er wordt iets toegevoegd, iets uitgehaald, anders gekleurd etc.  en dat kwam even heel heftig bij me aan. Het komt nog heftiger aan als iemand naar aanleiding van een tekst iets doet met mij. Oh, jee, dat voelde zelfs als onderuithalen van mijn zuiverheid en dat doet pijn. Door dat goed te doorvoelen heb ik ervaren dat het nooit werkelijk kan gebeuren…. wat iemand ook doet met oorspronkelijke tekst, de Zuiverheid van de elf die het heeft doorgegeven blijft bestaan, altijd. Mijn intentie om een zuiver kanaal te staan blijft ook, zelfs als niemand dat ziet of als men mijn teksten in het vuur gooit of als iemand mij op een troon zet omdat ik zo goed kan channelen. Misschien ben ik nu theoretisch en vaag, maar ik wil het van een hoger perspectief bekijken dan een dader-slachtoffer-verhaal.

En bijzonder hierbij te vermelden is dat er nog een boodschap was, namelijk van de Elfenkoning. Er is een dame die ik een jaar geleden nog niet kende, zij heet Judith Moore. Twee maal per jaar ongeveer komt ze vanuit Amerika waar ze woont, naar Nederland en Belgie om met allemaal mensen licht- en energiewerk te doen. Ik heb een paar fantastische readingen van Judith gehad sinds ik haar ken. En Judith was vorig jaar met vriendinnen in Schotland en sprak daar een Elfenkoning. Ja, voor mij is dat inmiddels heel gewoon: ik kan aan de buurvrouw vragen: ”Heb je die gezamenlijke kennis onlangs nog gesproken?” Zo kun je ook spreken over  contacten met natuurwezens met anderen die ook vaak contact met hen hebben. Maar die Elfenkoning meldde dus aan Judith dat de Elfenkoningin weldra zou opstaan en zou spreken. In haar channeling kwam dezelfde soort tekst voor jkrdgbb, kryyhgykkkkrrrrrr, elfentaal, voor ons onverstaanbaar vanwege allemaal medeklinkers. Nou ja……. die boodschap van de Elfenkoningin kwam dus door via mij. Als zulk soort synchrone dingen voorkomen, dan weet je dat het ECHT klopt.

En als je je afvraagt of datgene wat de Elfenkoningin allemaal zegt, nu een jaar later, is uitgekomen, dan kan ik je vertellen dat dit proces in volle gang is. Hoe meer de aarde-energie in trilling stijgt, hoe meer elfen gaan opstaan. Dat voelt heel vreugdevol en feestelijk.

Reading elfen, 7 mei 2017, 2:30 uur

Ik ben ygdr..br..kr… (kan ik niet goed verstaan, allemaal medeklinkers…..)

Ik ben de elfenkoningin van Europa.

Vandaag breek ik uit mijn cocon.

Het is genoeg.

Ik open op zijn/haar tijd ook alle cocons van alle 11.111 elfen die hier onder de aarde liggen te wachten.

Wij zijn licht.

Wij zijn verbinding.

Wij staan op.

Wij rijzen op. Klaar voor onze taak.

Niemand houdt ons meer tegen.

We verspreiden ons licht vanaf hier waar ik nu ben over heel Europa.

Tot aan de noordpool

tot aan de Kaukasus

tot zuid-Spanje

en tot Ijsland

Door verspreiding van dit licht – eerst onderaards en straks als het veilig is dan gaat het ook bovenaards- gaat ieder mens, ieder wezen, zijn/haar vrouwelijk deel, zijn verbinding met de natuur, met de aardemoeder voelen: zijn/haar Heilig Vrouwelijk deel.

Dit is onze taak, wij zijn niet meer tegen te houden.

Nooit meer.

Dit is een Kosmisch Heilig Moment…. Ohm. Ohm, Ohhm

De heilige Natuur staat op, wij vertegenwoordigen dat.

Nederig aanvaarden wij onze taak,

eerst nog onzichtbaar

en als het alle wezens bereikt heeft

straks in de toekomst

gaan jullie ogen open

en worden wij fysiek zichtbaar.

Verheug je

Wij keren terug

Wij laten ons nooit meer wegjagen

Wij zijn een essentieel onderdeel van de Schepping

Jullie kunnen niet zonder ons

en wij niet zonder jullie.

Ik heb gesproken…

Amen.

Margo Huggers, 16 juni 2018

 

Delen mag, maar alleen als gehele blog.

 

boshyacint

15 thoughts on “Elfenboodschap

GuidoPosted on  10:11 pm - jun 16, 2018

Prachtig dat je deze energie toegankelijk hebt gemaakt Margo..!! Het zal zijn juiste lezers trekken. Het is nodig dat energie zich op deze wijze toont en laat ‘lezen’.. DANK! Keep in touch!

Saskia BeuveryPosted on  9:59 am - jun 17, 2018

Dank je dat je dit nu met ons deelt.
Ik ben van 11.11. En mijn geboortejaar maakt weer een 1, dus ik vind het bijzonder.

    boshyacintPosted on  8:31 pm - jun 17, 2018

    Hoi Saskia, Ja, leuk al die enen, Dat getal van 11.111 elfen is natuuurlijk een symbolisch getal voor héél veel.. en al die enen staan voor eenheid.

RoosPosted on  12:54 pm - jun 17, 2018

Dank je wel, mooie krachtige boodschap. Bemoedigend ook 👍

Annemarijne HoekstraPosted on  5:23 pm - jun 17, 2018

Wow, raakt me diep! Voelde vandaag ook verbinding, en heb aan jullie gedacht!

CustomwrittenessaysPosted on  8:19 pm - jun 17, 2018

Dank u, dank u 🙂custom written essays

Maria BrackePosted on  7:09 pm - jun 18, 2018

Ze menen het voel ik en hoor ik. Het is of zij mijn energie eens goed aantrillen. Ze willen bestaan en gehoord:gezien worden. Niet meer genegeerd . Heftig. Ik schrik welvan de energie

Ze willen iets heel duidelijk duidelijk maken. Voel me aangesproken, maar ookonzeker daarin.

dank je wel

BetsyPosted on  9:07 pm - jun 21, 2018

Diep geroerd dat de tijd eindelijk daar is. Laat de elfen dansen…

SannePosted on  8:40 am - jun 23, 2018

Ik beland zomaar op deze site en lees de boodschap. Wat een kracht straalt hieruit, prachtig! Op een of andere manier ben ik hier erg van onder de indruk..

IrmgardPosted on  10:37 am - jun 29, 2018

wauw wat mooi. Ik geloof zeker in elfen. Wat mooi dat je daar contact mee hebt en kunt maken. Wat bijzonder. En wat mooi die boodschap die je door hebt gekregen. Ik hoop zo dat ik dat nog mag mee maken dat ik ze mag gaan zien. Lijkt me heel bijzonder en zal mij vervullen met verwondering en emotie en blijdschap.

KittyPosted on  12:49 pm - jul 4, 2018

Wat een mooie website en boodschappen van de elfen!
Ik woon in Frankrijk, en laat in onze tuin de natuur ( bijna) haar gang gaan.Ik zeg bijna, want anders wonen we straks in een bos, en kan je ons niet meer vinden . Wat ook niet erg is, want dan komen we pas echt in kontakt met de natuurwezens. Als ik naar Nederland kom, zou ik je graag willen ontmoeten,
Kitty

    boshyacintPosted on  2:18 pm - jul 4, 2018

    Dit is een reactie voor allen die gereageerd hebben: dank jullie wel voor alle mooie en hartverwarmende reacties. Fijn dat er zoveel mensen geraakt worden door deze boodschap. En het maakt mij sterker in durven publiceren.

ElisabethPosted on  1:42 pm - jul 18, 2018

Hallo lieve Boshyacint, wat een bijzondere boodschappen en lichtwezens, ik ben ineens terug in mn kindertijd toen beleefde je de Lichtwezens en Elfen nog als vanzelfsprekend in je ‘droomwereld’… Ik ben dankbaar dat je dit voor mij weer hebt geopend,
In Liefde,

Marijcke FaasPosted on  1:32 am - okt 2, 2018

Ik las het om 1.11 uur, nu net. Ik weet dat er wezens wonen op het land dat ik bewoon en waar ik verhalenvoorstellingen geef. Ik weet ze om me heen. Ik praat met ze in mijn hoofd. De boodschap die jij ontving is zo mooi. Het is mijn eerste keer dat ik over je lees en je foto zag. Dank je wel voor wie jij bent. Ik ga morgen verder kijken.

Leave your message

Dutch NL English EN French FR German DE