Bericht van een kristalvrouw

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Bericht van een kristalvrouw

Veel schroom heb ik om deze blog te beginnen. Dat heeft alles te maken met misbruik in het verleden van onze intuitieve kennis die velen van ons  ”bezitten”. Maar nu wil die kennis doorbreken. Meer dan 10-duizenden jaren lang mocht de kennis van de natuurwezens en de wijsheid van het Heilig Vrouwelijke er niet zijn. En gelukkig begint dat nu te veranderen. Maar we dragen ook het trauma in ons, zowel vrouwen als mannen, dat onze wijsheid vele levens lang niet gehoord en niet gezien mocht worden, dat we een slot hadden op de keel om vooral niet te spreken. Misschien deelden we het alleen achter gesloten deuren bij geheime genootschappen en dan met de boodschap erbij deze kennis niet verder te brengen en binnen de deuren van een klooster of gemeenschap te houden. Dus we zijn ontzettend goed geworden in binnenhouden van informatie omdat het niet veilig was. We zijn zo goed geworden daarin, dat we zelf vaak niet eens meer bij die kennis kunnen komen, dat we lange wegen moeten afleggen, onze persoonlijkheid moeten afpellen, onszelf moeten helen, voordat het lukt om met je eigen diepste binnenste en alle onstoffelijke wezens om ons heen te communiceren.

En ook in dit leven heb ik nog ervaren dat mijn wijsheid of informatie niet welkom was, ik ben zelfs een paar maal weggestuurd bij ”spirituele” opleidingen en groepen. Of ik had toch het lef iets te delen en ego’s gingen er mee vandoor. Dat zijn pijnlijke herinneringen en daar ben ik heel sterk van geworden en daardoor heb ik oude wonden kunnen genezen. Ook heeft delen van mijn info consequenties. Als ik nu solliciteer op een milieubaan dan gaat men op internet kijken en ontdekt men mijn boek en dan is de vraag of dat nog wel matched met de functie-eisen. Ik aanvaard ze, die conseqenties, ik kan niet anders. Mijn eigen Ziel geweld aandoen, is helemaal klaar. En ik ben juist hier op aarde om mijn kennis te delen, zoals zovelen in deze spannende tijden.

Dus vanaf vandaag zal ik af en toe bloggen…. het vervolg op mijn boek De zevende kristalvrouw. De blogs mogen wel in hun geheel gedeeld worden, met mijn naam eronder maar er mag niks aan veranderd worden.

6de kristalvrouw 18-2-2017

Lieve kristalzuster,

Wat een ontwikkelingen ineens. Je hebt me lang niet gesproken. Geeft niks. De boodschap uit je boek moest landen bij jou en bij mensen die het lezen. Dank dat je het gepubliceerd hebt en ons bestaan van de kristalvrouwen openbaar hebt gemaakt. We kwamen toen even op bezoek voor je boek en daarna bleven we toch weer verborgen in onze eigen omgeving. We trokken ons terug om informatie te verzamelen.

Nu is het de tijd om meer tevoorschijn te komen met meer diepere en ook praktisch toepasbare kennis. Jij voelt nu een enorme download in je lichaam, druk op al je cellen, dat is de indaling van hogere kristallijne energie in je lichaam. Je bent er klaar voor om helemaal 7de kristalvrouw te zijn, gefeliciteerd. Bevestiging was daarvoor nodig. Je bent een mens en gelooft jezelf soms niet, dat nemen we je niet kwalijk. Jouw intuïtieve kennis is lang niet altijd welkom bij vele mensen en dat geeft twijfel bij jou. Langzaam zullen deuren open gaan. Een deel van de mensen is klaar hogere kristalenergie te ontvangen en terug te keren naar leven vanuit het hart in verbinding met de bron, alle wezens en elkaar. Een ander deel van de mensen gaat zich verzetten, dat zie je al gebeuren. Blijf in je eigen kristalenergie en trek je niks aan van al die ‘’oorlog’’ om je heen, kijk er naar en doe er dan verder niets mee.

Ga mediteren. Ik leid jullie de grotten in van de hogere kristalwezens, haal daar meer zielen-informatie op, haal het naar je lichaam en je bewustzijn, integreer het . Doe dit met liefde en met vreugde. Verwacht niets en ontvang…….

Jullie versplinterde kristallijne lichamen worden geheeld de komende tijd. Geniet daarvan, de tijd is rijp. Jullie hebben zo hard gewerkt. Wij staan achter jullie, wij genieten hiervan, wij zien jullie op aarde rondwandelen in veel te kleine lichamen, voel dat dit slechts tijdelijk is en dat dit lichaam niet je grens is. Ervaar de grootsheid van dit alles met vreugde.

Eerder deed ik mezelf aan je voor als een Peru-vrouwtje, ja, zo was ik in een incarnatie, mijn werkelijke gedaante is groot kristallijn, nu kun je dat zien. Mijn woongebied is onder Machu Pichu, onder de aarde in grote kristalgrotten. Vanuit die grotten lopen lichtgevende gangen en in een flits ben je zo bij de Maya tempels en de grotten daaronder. Ik ken de kristalwezens die daar leven ook, ik ken hen, ze zijn nog groter… We zijn één, we zijn familie. Door middel van lichtflitsen, trillingen en geluid, jullie zouden het ‘’gehum’’ noemen, wisselen we informatie uit, die gaat continu heen en weer, in flitsen van secondes. Eigenlijk lijkt het wel op de sonar van walvissen.. die ons ook kennen overigens. Wij zijn het ook, die de frequentie van de aarde hoog houden en steeds hoger maken… wij zijn het die oude informatie bewaard hebben en nu weer beschikbaar maken voor daarvoor gevoelige zielen. Wij kennen geen tijd, alleen eeuwigheid, wij kennen alleen licht, wij kennen alleen stilte.. alleen zuiverheid.. alleen eenheid….

Gegroet, 6de kristalvrouw

Margo Huggers, 11-12-2017

 

5 reacties

 1. Meta schreef:

  Heel hartelijk dank voor de boodschap, het was/is voor mij een reminder van dat wat ik even kwijt was. Kon even voelen dat ik groter ben dan dit lichaam, wat nu erg beklemmend voelt. Heerlijk blij bij het lezen de ruimte te voelen die er is…..

 2. Sonja Huggers schreef:

  Lieve Margo, ik vind het fantastisch wat je doet, trek je niets aan van de mening van anderen, Jij spiegelt enorm en dat zijn ook geschenken. Het is zo’n bijzondere tijd om te leven en wakker te mogen worden. Dank voor het delen van je mooie berichten. Hartegroet, Sonja

  • boshyacint schreef:

   Hoi Sonja,
   Dank je voor je reactie. Toen we meer dan 40 jaar geleden kleine nichtjes waren en samen gingen knutselen wisten we totaal nog niets over de tijd die komen zou..inderdaad zeer bijzonder, vind ik ook.
   Alle goeds. Margo

 3. Elisabeth schreef:

  Dank je wel voor deze prachtige boodschappen- energieen die je met ons deelt!
  In Liefde <3 @-}– 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *