Nieuwe wegen: Zielinzicht-sessies

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Nieuwe wegen: Zielinzicht-sessies

Ineens dook er een facebookberichtje op: cursus Zielinzichtsessies leren begeleiden. Meteen wist ik ”Dit staat er voor mij”.

Aafke Douma en Rob Heiligers van Natuurlijk centrum bewustzijn en bloei https://www.natuurlijkcentrumbewustzijnenbloei.nl/2%20natuurlijk%20zielinzicht.php omschrijven een Zielinzicht-sessie zo: Hoe zou het zijn om weer direct contact in te staan met je Ziel, met je Ware Natuur? Datgene wat je ook de Bron, Hoger Zelf of Puur Bewustzijn kunt noemen? Wil je inzicht in jezelf, wie je echt bent, de personen met wie je leeft of hebt geleefd, keuzes die je maakt of hebt gemaakt en doelen die je hebt gesteld of gaat stellen? Vraag je je af wat de echte zin van jouw leven is? Wil je het avontuur aangaan?

Ik kan heel goed een sessie doen en vorige levens van mensen lezen. Het kan je echt een stap verder en dieper in jezelf helpen. Echter in deze tijd vind ik het nog mooier dat je zelf je eigen wijsheid tevoorschijn haalt. Dat kan met deze manier. Ik ben dan de ”reisbegeleider” en help jou op weg. Dat gaat door je eerst in een diepe staat van ontspanning te laten komen, dan door het volgen van een bepaalde reisroute naar eerst je jeugd, dan een vorig leven, door het sterfmoment in dat leven heen en dan naar de plaatsen waar je was tussen de levens in. Vooral dat laatste vind ik zelf uitermate boeiend, omdat dat plekken zijn waar Licht, Vreugde, Eenheid, Stilte en nog meer moois is. Het is ook mogelijk om allerlei spannende situaties waar je Ziel eens is geweest op de zoeken, bijvoorbeeld de plaats waar je voor dit leven afspraken hebt gemaakt wat je allemaal wil leren hier op aarde nu, of je oorspronkelijke Zielenplaneet of bijvoorbeeld op zoek te gaan naar je gids voor dit leven of meerdere levens. Of je kunt gaan reizen door paralelle Universa of de toekomst in. Dat hangt allemaal af van de vragen die jij hebt vanuit jou Ziel.

Mijn eigen Zielinzicht- sessie

Zelf heb ik ook eerst een sessie gehad bij Aafke. Dat was onderdeel van de cursus om Zielinzicht-sessies te leren begeleiden, eerst zelf ondergaan, want dan weet je wat je klanten kunnen ervaren.

Ik belande in een leven in een eenvoudige boerderij in een mediterraan klimaat, ik kon de omgeving ruiken en voelen, zelfs proeven van de verrukkelijk perzikken. Het was in een tijd voordat er machines waren, alles was zeer natuurlijk. Ik was geboren in een boerengezin met veel broertjes en zusjes, op een boerderij met geiten, schapen, honden, varkens, poezen, kippen, ganzen, eenden.

Toen we naar een later moment in dat leven keken, was ik een oude vrouw, ik was alleen achtergebleven op die plek. Ik was oud en was klaar met het leven. Toen heb ik zelf besloten te gaan sterven, blijkbaar had ik het vermogen dat te doen, ik ging echt op eigen kracht uit mijn lichaam en steeg op. Alleen was het varken onrustig, ik was hem vergeten te zeggen dat ik zou vertrekken. Dat varken vaarwel zeggen deed ik dus nu nog maar even, tijdens deze sessie. Ze werd rustiger.

Nadat ik als aardse vrouw was overleden, schoot ik meteen weg en kwam op een plek terecht in het oerwoud met een heerlijk tropisch klimaat. Daar waren allemaal oude wijze vrouwen. Ik herkende ze als mijn eigen Raad van Wijzen. Op deze plek/planeet waren geen mannen. Ze waren goed in ontwerpen van natuurlijke technieken die ze dan doorgeven aan de mensen op aarde. Ze leefden in overvloed op een mooie natuurlijke manier, ze hebben zeer verfijnde technieken van stoffen bewerken en mooie natuurlijk kleding maken, ze leven strikt veganistisch. Het is op een vrouwenplaneet, maar niet Venus. Deze Raad van Wijze Vrouwen kent ook technieken over het leven in de toekomstige 5de dimensie, over hoe mensen samenleven met de natuur zonder de aarde schade toe te brengen, in communicatie met al het leven. Zie hier een Zielinzicht: nu begrijp ik mijn vermogen om met de natuurwezens te communiceren.

Voor de sessie had ik wat vragen opgesteld en die mocht ik voorleggen aan de Raad van Wijze-vrouwen. Alleen mijn vraag over mannen kon niet, zeiden ze, deze vrouwen waren niet alleen wijs, ze hadden ook gevoel voor humor. Ik stelde mijn vragen en werd gerustgesteld dat de dingen die ik in mijn huidige leven als moeilijkheden ervaar opgelost zouden worden en hoe ik dat zou kunnen doen. Ik mag stoppen mezelf op de kop te geven voor dingen waar ik niets aan kan doen, ik hoef ook geen verantwoordelijkheid meer te nemen voor anderen, die dat niet doen. Die oude patronen hebben we in een vuurtje gedaan en opgeschoond, samen met die Wijze Raad. De Wijze Vrouwen raadde me ook aan hen mee te nemen op mijn pad, dan gaan de zaken beter lopen. Dank je wel, Wijze Vrouwen.

Inmiddels heb ik een aantal oefensessies gedaan. Ik ben diep onder de indruk, de klanten ook, ze vonden het een bijzondere ervaring. Ook mensen die nooit eerder vorige levens zelf konden zien doen het gewoon en krijgen mooie en diepe inzichten.

Wil jij ook een zielinzicht-sessie?

Vanaf 9 maart kun je die bij mij boeken. 160 euro voor de eerste 10 personen, daarna wordt het duurder. Een sessie duurt 2 tot 3 uur.

update 13 mei: Door de omstandigheden ben ik niet goed van start kunnen gaan met deze Zielinzicht-sessies. Er zijn nu nog 8 individuele sessies over voordat het duurder wordt.

update 8 juni : Het gaat lekker hier met deze sessies. De eerste 10 personen zijn geweest voor een sessie. Een sessie duurt 2 tot 3 uur en is individueel. Vanaf nu zijn de sessies 200 euro voor de volgende 10 personen.

Voor mensen met een inkomen op bijstandsniveau blijven de sessies 160 euro. Dit moet je wel even speciaal vragen en ik vertrouw op je eerlijkheid.

Zielinzicht-sessie bij de Boshyacint

6 Responses

 1. Ina schreef:

  Hallo Margot. Hierbij geef ik aan graag binnenkort deel te nemen.

 2. Hetty van der geest schreef:

  Ik zou graag meedoen voor een zielssessie

 3. Ange de Haan schreef:

  Hallo Margot/boshyacint
  Ik zou graag meedoen aan een individuele zielssessie

  Groet Ange de Haan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *