Open de poorten

communiceren met natuurwezens, in verbinding met je eigen natuur

Open de poorten

De eerste mensen op aarde waren grote kristallijne wezens. Ze hadden veel meer, vooral intuitieve, vermogens dan wij nu. Ze hadden meer DNA en waren allemaal gericht op het Licht. Enkelen van hen, gingen les nemen bij de Elfen. Die Elfen leerden hen over magische vermogens, werken met kristallen, met frequenties van geluid en licht en van alles wat ik nu ook niet meer weet.

Er kwamen Sjamanen, Tovernaars en Magiers die de vermogens gebruikten ten goede van alle levende schepselen op aarde: stenen, planten, dieren, mensen. Ze wisten hoe Heilig Levenskracht is en hadden verbinding met de Bron van alle schepselen. Ze wisten hoe je verbinding maakt tussen elementenwezens, aarde, water, lucht, vuur, ether en natuurwezens en de Bron. Ze wisten ook dat Schepping alleen kan bestaan als al deze wezens samenwerken en ook dat je niks Levend nieuws kan scheppen zonder deze samenwerkende krachten.

Er kwamen ook sjamanen, tovenaars en magiers die hun krachten misbruikten, die voor eigen gewin gingen scheppen, die anderen overheersten en die vernietiging leuker vonden dan creeren. Door dit misbruik hebben de Allerhoogste Elfen in samenwerking met de Allerhoogste Magiers de poorten moeten dicht doen.

De donkere magiers gingen steeds duisterdere plannen bedenken, ze wilden een wereld die zo min mogelijk leeft, zo veel mogelijk met machines werkt die voorgeprogrammeerd zijn, zo veel mogelijk beton en kunststoffen, zoveel mogelijk op basis van nullen en enen. Natuurwezens en andere Levende Krachten bestaan niet, volgens hen. Het is hen ook aardig gelukt, dat is de wereld die we vandaag kennen.

Velen voelen zich hier niet thuis. Sinds het sluiten van de poorten van de Natuurwezens leven we op aarde met een noodteam van natuurwezens. Zij houden de wezens op aarde levend, zij bewaken de groeiprocessen op aarde. We mogen hen eeuwig dankbaar zijn, want zonder natuurwezens géén leven voor planten, dieren en mensen. De grote natuurwezens, de engelachtige Hoogelfen kennen we niet meer. Er zijn nog vele soorten natuurwezens die niemand meer kent, ofwel omdat ze onder het aardoppervlak leven ofwel omdat ze zo ijl zijn dat we ze niet kunnen waarnemen.

Maar er is ook een reddingsteam van natuurwezens op aarde. Ze zijn van hogere Lichtregionen afkomstig en zijn geincarneerd als mens en hebben net iets meer herinnering aan de natuurwezens. In hun zoektocht naar menszijn ontdekten ze dat hun verbinding met de Natuur zo groot is dat ze zich daar vaak meer thuis voelen dan bij de mensen.

Het is een hele kunst om als natuurwezen te leven in een opgesloten mensenlijf. Ik zelf werd veel te licht geboren, net geen couveuse nodig, en mijn moeder heeft vele angsten gehad dat ik te klein en te licht bleef. Natuurwezens leven immers van onstoffelijke dingen, niet van aards voedsel. Waardoor de Elf in mij leerde dat angst gekoppeld is aan mens zijn en ik dacht dat ik een zeldzaam raar wezen ben en mensen dachten dat van mij. Mensen hebben ook een veel complexere ”laagjesstructuur” dan Elfen, Ze doen zich vaak anders voor dan ze voelen, natuurwezens kennen dat niet. Het is een leerzame opgave voor natuurwezens in een mensenlichaam om de mensen niet te gaan veroordelen, we zijn immers nog steeds die grootse kristallijne wezens, ook al zijn we dat vergeten.

Al die geincarneerde natuurwezens, want ik ben echt niet de enige, werken nu aan zelf wakker worden. Hoe meer mensen weten wie ze in diepste wezen zijn, hoe meer ze kunnen communiceren met de Elfen en de Lichtwezens. Op die manier worden de gesloten deuren weer geopend en kunnen we de Hogere en de Allerhoogste Elfen weer welkom heten op aarde. Hoe dat precies zit ontdekken we pas als we deur voor deur open mogen trekken. Dat kan met de juiste sleutels.

Ook is het nodig dat de duistere magiers beseffen dat hun tijd erop zit, dat er nu zoveel Licht op aarde komt, elke dag meer, dat ze verblinden en moeten omkeren. Of ze kiezen een andere weg. Met dat laatste ga ik me niet bezighouden, maar ik vind het wel spannend. Het is de chaos die nu op dit moment met ons is. Als het misbruik stopt, kunnen de deuren naar het Elfenrijk open. Dat zal niet in één klap gaan of misschien wel? Ik kan dat niet zien. We worden daarin begeleid door de Allerhoogste Wezens.

Wat gebeurt er als de deuren naar het Elfenrijk weer open zijn ? Kun je je het een beetje voorstellen?

Alle uitgestorven diersoorten en plantensoorten komen weer terug. We krijgen hogere bomen, mooiere planten, lichtgevende bloemen. We openen alle hokken van dieren, niemand eet elkaar meer op. Respect voor het Leven keert terug en is de basis van omgang met elkaar. Onze magische vermogens komen terug, beetje bij beetje zodat we het kunnen verwerken en bijhouden. We gaan alleen nog genezen met planten en energien, met licht en geluid. Alleen natuurvriendelijke technologie blijft bestaan, kunstmatige medicijnen verdwijnen, er is alleen nog biologische landbouw in allerlei variaties. Ik denk dat er veel minder ziektes zullen heersen. En je gaat even op bezoek bij de Magische wezens, je praat openlijk met eenhoorn, je drinkt thee met een elf , je kookt een lekker maaltje voor je buren de kabouters, je komt Sint Germain tegen op straat…………….

5 Responses

 1. toos gunst schreef:

  Heel fijn om te lezen, voelt als heel zacht en liefdevol!!

 2. Karin schreef:

  Dat lijkt me fantastisch, kan niet wachten 🐬🐳🦋🌍🌴🌳🌲🌵

 3. Annelies schreef:

  Hoopvol en inspirerend!

 4. Helena schreef:

  Wat een goed aanvoelende beschrijving van wat er gaande is op aarde en hoe zich dit gaat ontvouwen. Ik help graag mee!

 5. Marja Bremer schreef:

  Het is allemaal eindelijk aan het gebeuren, hoe blij zijn wij 🧚‍♂️🧚🏼‍♀️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♂️🦄🦉 we hoeven er alleen maar het (licht)kanaal voor te zijn 🍀🌈🍀 niet doen maar zijn 🙏🏻😇🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *